Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.12.2022

Τραγωδία στη Λέσβο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός – Στους 18 τα θύματα του ναυαγίου

Αυξάνει συνεχώς ο μοιραίος απολογισμός από το ναυάγιο που έγινε στη Λέσβο, ενώ στα Κύθηρα συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους πρόσφυγες και μετανάστες.
Τραγωδία στη Λέσβο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός – Στους 18 τα θύματα του ναυαγίου

Αυξάνει συνεχώς ο μοιραίος απολογισμός από το ναυάγιο που έγινε στη Λέσβο ενώ στα Κύθηρα συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους πρόσφυγες και μετανάστες. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ανασύρθηκε μία σορός άνδρα από ομάδα δυτών της Frontex.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 18 (16 γυναίκες, ένας άνδρας και ένα ανήλικο αγόρι). Στο μεταξύ, αγωνία επικρατεί για τους αγνοούμενους, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί. Παράλληλα, μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 10 γυναίκες.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συνεχίζεται υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, νέες γυναίκες αφρικανικής καταγωγής (πιθανότατα από τη Σομαλία) είναι τα 16, μέχρι στιγμής, θύματα του ναυαγίου με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή Πεταλίδι της Θερμής στην ανατολική Λέσβο. Νέες γυναίκες Αφρικανικής επίσης καταγωγής είναι και οι εννέα διασωθείσες που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου και τους προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες. Το 17ο θύμα πως είναι ανήλικο αγόρι, σύμφωνα με το Λιμενικό.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.