Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.08.2022

Πάτρα: Πειθαρχικό έλεγχο ιατροδικαστών ζητά ο Τσιάρας για τον θάνατο των των κοριτσιών

Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα ζητεί με επιστολή που απέστειλε στον Προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Πάτρα: Πειθαρχικό έλεγχο ιατροδικαστών ζητά ο Τσιάρας για τον θάνατο των των κοριτσιών

Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα ζητεί με επιστολή που απέστειλε στον Προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Στην επιστολή του, ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει χαρακτηριστικά:

«…Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας όπως διενεργήσετε τον αναγκαίο έλεγχο για ενδεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, που πιθανώς τελέστηκαν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύετε, σύμφωνα με το ν. 3772/2009».

Πάντως, η ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας έχει κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης διάπραξης αξιόποινων πράξεων σε βάρος και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας. Μόλις δώσει τις εξηγήσεις της, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στους εισαγγελείς που θα αποφασίσουν εάν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος της.
 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.