Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.09.2024

«Λουκέτο» στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Έκλεισε η εταιρεία που πιστοποιεί τα λούνα παρκ στη βόρεια Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.
«Λουκέτο» στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Το υπουργείο Ανάπτυξης ανέστειλε τη λειτουργία της εταιρείας που πιστοποιούσε τα λούνα παρκ στη βόρεια Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτό στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία αναφέρει πως αποφασίστηκε η αναστολή της δραστηριοποίησης της συγκεκριμένης εταιρείας.

Επιπλέον, συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τις πέντε υπεύθυνες δηλώσεις τον Μάιο για την καταλληλότητα των παιχνιδιών.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι τρεις προκαταρκτικές εξετάσεις, τρεις εισαγγελικές έρευνες, μία εκ των οποίων αφορά την δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ θα ζητήσει σήμερα νέα προθεσμία ώστε να ετοιμάσει το υπόμνημα των εξηγήσεων της.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.