Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.02.2024

ΚΚΕ: «Πολύχρωμος» τρόπος αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος τα νέα τιμολόγια του ρεύματος

«Το νέο σύστημα που διαφημίζει η κυβέρνηση ουσιαστικά είναι ένας πολύχρωμος τρόπος αφαίμαξης και πάλι του λαϊκού εισοδήματος», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής.
ΚΚΕ: «Πολύχρωμος» τρόπος αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος τα νέα τιμολόγια του ρεύματος

Ο ανταγωνισμός τελικά ανεβάζει τις τιμές και δεν τις ρίχνει όπως φαίνεται περίτρανα στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων ότι θα έφερνε πτώση τιμών. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δελής βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση στο ΕΡΤNews και στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Σημείωσε ότι το νέο σύστημα που διαφημίζει η κυβέρνηση, ουσιαστικά είναι ένας πολύχρωμος τρόπος αφαίμαξης και πάλι του λαϊκού εισοδήματος. Σημείωσε ότι αιτίες της ακρίβειας είναι η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, το χρηματιστήριο της ενέργειας που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ και η πράσινη μετάβαση των πράσινων κορακιών.

Ερωτηθείς για το νομοσχέδιο του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, σημείωσε ότι το ΚΚΕ υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να έχουν οποιαδήποτε σχέση θέλουν και τα δικαιώματα των παιδιών, ανεξαρτήτως του γάμου. Υπογράμμισε ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίζει τους ανθρώπους είτε είναι είτε όχι σε γάμο και τα όποια ζητήματα υπάρχουν, μπορούν να ρυθμιστούν με απλές αλλαγές στον αστικό κώδικα.

Για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα «Νέα Αριστερά», επισήμανε ότι πρόκειται για μία ολοφάνερη πολιτική αποσύνθεση, που ήταν προδιαγεγραμμένη, από τα κόμματα που επέλεξαν να εμπορευτούν ελπίδες και να εκμεταλλευτούν το κύμα της αγανάκτησης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.