Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.09.2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποχωρεί ο Σπύρος Χατζάρας από το ψηφοδέλτιο Σγουρού μετά τον σάλο για αναρτήσεις του

Την αποχώρησή του από την παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ανακοίνωσε ο Σπύρος Χατζάρας μετά το σάλο που προκλήθηκε για φιλοναζιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις του.
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποχωρεί ο Σπύρος Χατζάρας από το ψηφοδέλτιο Σγουρού μετά τον σάλο για αναρτήσεις του

Την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές Σπύρος Χατζάρας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φιλοναζιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις του.

Σε ανάρτησή του είπε πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης» και τονίζει ότι «οι δόλιοι συκοφάντες θα μου καταβάλουν τις αποζημιώσεις που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια με τις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, απάντησε στην έντονη κριτική που δέχτηκε για τη συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζάρα ανέφερε πως οι αναρτήσεις του υποψηφίου του που είχαν γίνει πριν χρόνια είναι «απόλυτα καταδικαστέες» και ότι «Εμάς αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα των πολιτών και μόνον αυτά, για τα οποία δεν νοιάζεται ούτε η κυβέρνηση ούτε ο κ. Χαρδαλιάς».

Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Σπύρου Χατζάρα:

Οι αναρτήσεις που τον οδήγησαν εκτός ψηφοδελτίου:

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.