Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

AΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών στη συνεδρίαση της Συγκλήτου για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Διαμαρτυρία έξω από τον χώρο που συνεδριάζει η Σύγκλητος του ΑΠΘ πραγματοποίησαν φοιτητές, που αντιδρούν στην παρουσία αστυνομικών πέριξ ή μέσα στο campus του ΑΠΘ, με πρόσχημα την περιφρούρηση της εκτέλεσης των οικοδομικών εργασιών.
AΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών στη συνεδρίαση της Συγκλήτου για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Διαμαρτυρία έξω από τον χώρο που συνεδριάζει η Σύγκλητος του ΑΠΘ πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών παρατάξεων, που αντιδρούν στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων πέριξ ή μέσα στο campus του ΑΠΘ, με πρόσχημα την περιφρούρηση της εκτέλεσης των οικοδομικών εργασιών, οι οποίες συνεχίζονται στην υπό κατασκευή βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στις σκάλες μεταξύ των ορόφων του Κτιρίου Διοίκησης φτάνοντας έως τον 7ο όροφο που βρίσκεται η αίθουσα της Συγκλήτου και περισσότερο από μία ώρα φώναζαν συνθήματα κατά της εφαρμογής του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το άσυλο. Αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή και κατέθεσε στη Σύγκλητο του ΑΠΘ τα αιτήματα των φοιτητικών παρατάξεων.

Οι οικοδομικές εργασίες στον ισόγειο χώρο του Τμήματος Βιολογίας, που αφορούν την αποκατάσταση των καταστροφών που είχαν προκαλέσει άγνωστοι μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου της Βιβλιοθήκης, εκτιμάται πως θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.