ΕΛΛΑΔΑ

A. Γεωργιάδης για Novartis: «Δεν υπάρχει σκευωρία, είναι αθώοι, πάμε παρακάτω» [ΒΙΝΤΕΟ]

Παραδέχτηκε, τελικά, ότι για την υπόθεση Novartis δεν υπήρξε τελικώς καμία σκευωρία ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, o οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν από τους πρώτους που μιλούσαν περί σκευωρίας Novartis, εμπλέκοντας τους Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλο.

Μιλώντας στο Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «αν θα αφού λέτε  ότι σέβεστε την απόφαση της δικαιοσύνης θα ζητήσετε συγγνώμη ως προς τη σκευωρία« ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «ως προς τη σκευωρία ασφαλώς, αφού απεφάνθη η δικαιοσύνη».

Στην επόμενη ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη και από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί βαριές κατηγορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η δικαιοσύνη έκρινε για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Ο δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Φιλιππάκη και ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη αποσύρονται όλα».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα ούτε για τους δημοσιογράφους» και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA