Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.08.2022

A. Γεωργιάδης για Novartis: «Δεν υπάρχει σκευωρία, είναι αθώοι, πάμε παρακάτω» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη αποσύρονται όλα», απάντησε υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί οι κατηγορίες περί σκευωρίας.
A. Γεωργιάδης για Novartis: «Δεν υπάρχει σκευωρία, είναι αθώοι, πάμε παρακάτω» [ΒΙΝΤΕΟ]

Παραδέχτηκε, τελικά, ότι για την υπόθεση Novartis δεν υπήρξε τελικώς καμία σκευωρία ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, o οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν από τους πρώτους που μιλούσαν περί σκευωρίας Novartis, εμπλέκοντας τους Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλο.

Μιλώντας στο Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «αν θα αφού λέτε  ότι σέβεστε την απόφαση της δικαιοσύνης θα ζητήσετε συγγνώμη ως προς τη σκευωρία« ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «ως προς τη σκευωρία ασφαλώς, αφού απεφάνθη η δικαιοσύνη».

Στην επόμενη ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη και από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί βαριές κατηγορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η δικαιοσύνη έκρινε για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Ο δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Φιλιππάκη και ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη αποσύρονται όλα».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα ούτε για τους δημοσιογράφους» και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.