ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: «Είναι ασήμαντο περιστατικό, αυτά συμβαίνουν» λέει ο δήμαρχος που έριξε τον «μπότη» στη γυναίκα

Για «απροσεξία και αμέλεια» έκανε λόγο ο δήμαρχος Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος, σχολιάζοντας το πρωτοφανές ατύχημα που σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό γυναίκας η οποία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα σχολίασε μιλώντας το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος, από τα χέρια του οποίου έπεσε η στάμνα που τραυμάτισε τη νεαρή γυναίκα:

«Ευτυχώς δεν είναι τίποτα σημαντικό, είναι πολύ ελαφρά και έφυγε, δεν έμεινε στο νοσοκομείο. Στα εξωτερικά ιατρεία πήγε και έφυγε για το σπίτι της. Ήταν μια απροσεξία. Η μεγάλη μας προσπάθεια να πείσουμε τον κόσμο να είναι προσεκτικός, να αποφύγει τα σημεία που πέφτουν οι στάμνες.

Δυστυχώς, εκεί υπήρξε μια αμέλεια, μια απροσεξία που οδήγησε σε αυτό το περιστατικό. Μπορεί να χρειάζεται και μια παρατηρητικότητα από αυτούς που ρίχνουν τις στάμνες. Το θέμα έχει λήξει. Είναι ασήμαντο, είναι από αυτά που συμβαίνουν, είναι συνηθισμένα με τόσες χιλιάδες κόσμο που έχουμε στην Κέρκυρα. Με τόση εξάπλωση του εθίμου είναι πιθανό να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πουλημένος.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA