Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.05.2022

Έρευνα υποστηρίζει ότι υπάρχουν στρέιτ άνδρες που κάνουν σεξ με τους φίλους τους

Καθώς ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ομοφυλοφιλία έχει αλλάξει, όλο και περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι άνδρες επιδίδονται σε τρίο με φίλους τους, σύμφωνα με τον Βρετανό κοινωνιολόγο Ryan Scoats.
Έρευνα υποστηρίζει ότι υπάρχουν στρέιτ άνδρες που κάνουν σεξ με τους φίλους τους

Μια μελέτη από τον Βρετανό κοινωνιολόγο Ryan Scoats, ο οποίος έχει κάνει διδακτορικό με θέμα τις σεξουαλικές συνευρέσεις ανάμεσα σε πολλά άτομα, αποκάλυψε ότι όλο και περισσότεροι επιδίδονται σε τρίο, κυρίως ανάμεσα σε 2 άνδρες και μια γυναίκα. 

Ένα είδος “bromance” (πλατωνικού τύπου δεσμός ανάμεσα σε δύο φίλους άνδρες) και η σταδιακά ενισχυμένη αποδοχή της σεξουαλικότητας έχει καταστήσει τους άνδρες πιο δεκτικούς σε ένα τρίο ως έναν άμεσο τρόπο να δεθούν με τον φίλο τους.

Ο Scoats μελέτησε 30 άνδρες φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Birmingham και ανακάλυψε ότι το ένα τρίτο είχε μια παρόμοια εμπειρία κάνοντας τρίο στο δεύτερο έτος, με 6 από αυτούς να έχουν συμμετάσχει πάνω από 1 φορά σε κάτι τέτοιο. Ο Scoats αποκάλυψε επίσης ότι υπήρχε ελάχιστη σωματική αλληλεπίδραση μεταξύ των ανδρών σε τρίο που γίνονταν ανάμεσα σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Με την σειρά τους, οι περισσότερες γυναίκες τρόμαζαν με την σκέψη ότι θα έκαναν σεξ με δύο άνδρες ενώ οι φόβοι τους υποχωρούσαν όταν οι δύο άνδρες αλληλεπιδρούσαν περισσότερο κατά την διάρκεια της πράξης.

Ο Scoats δήλωσε στην Daily Mail: «Οι νεαροί άνδρες που συμμετέχουν σε τρίο ανατρέπουν την άποψη της κοινωνίας με το να είναι λιγότερο ομοφοβικοί. Αυτό τους επιτρέπει να παίρνουν μέρος σε τρίο με άλλους άνδρες, χωρίς να αμφισβητείται έτσι η σεξουαλικότητα τους. Η τάση αυτή συνδέεται με την πλατωνική σχέση δύο φίλων (“bromances”) και δείχνει πως οι σύγχρονοι άνδρες είναι πιο άνετοι με τους άνδρες φίλους τους

Όπως διατυπώθηκε, όταν οι δύο άνδρες αλληλεπιδρούν στην διάρκεια του σεξ, η γυναίκα δεν ανησυχεί τόσο καθιστώντας την πράξη περισσότερο οικεία και λιγότερο σαν πορνογραφική απεικόνιση. 

Ο Scoats προσθέτει: «Οι γυναίκες είναι πιο διστακτικές στο να συμμετάσχουν σε τρίο με δύο άνδρες από ό,τι οι άνδρες, ίσως επειδή τους φαίνεται τρομακτικό σαν ιδέα ή θεωρούν ότι θα τις μεταχειρίζονται σαν αντικείμενο. Αλλά όταν προϋποτίθεται ότι οι άνδρες θα έχουν σεξουαλική επαφή και αλληλεπίδραση, για κάποιες γυναίκες, αυτό μπορεί να είναι λιγότερο αγχωτικό γιατί αποφεύγουν την αντικειμενοποίηση». 

Το τρίο περιβάλλεται ακόμα από στερεοτυπικά στίγματα όπως η ζήλια, αλλά ο Scoats τοποθετήθηκε και για αυτό στην έρευνα του. 

«Το τρίο είναι σαν κάθε άλλη σεξουαλική πράξη, οι άνθρωποι το κάνουν για διάφορους λόγους και έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Η κοινωνία στιγματίζει αυτή την συμπεριφορά.»

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.