Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
14.05.2021

«Φρένο» από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων στο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και των κέντρων αισθητικής

Αρνητική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, που συνεδίαζε από το πρωί αναφορικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα στην χώρα και το ενδεχόμενο άνοιγμα εμπορικών κέντρων και των κέντρων αισθητικής από τη Δευτέρα.

Αρνητική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, που συνεδίαζε από το πρωί αναφορικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα στην χώρα και το ενδεχόμενο άνοιγμα εμπορικών κέντρων (Mall) αλλά και των κέντρων αισθητικής από την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής παρουσιάζονται επιφυλακτικά εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας και “παγώνουν” προς το παρόν την εισήγηση του Υπουργείου Ανάπτυξης για περαιτέρω ανοίγματα στην οικονομία.

Οι ειδικοί, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές του healthview.gr επέμειναν το λιανεμπόριο να συνεχίσει με τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα, δηλαδή, οι αγορές να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032 και ραντεβού διάρκειας έως 3 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτροπή δεν αναμένεται να συζητηθεί σήμερα, το αίτημα για άνοιγμα των φροντιστηρίων και οι προτάσεις της εκκλησίας, από την Κυριακή των Βαίων και την Μεγάλη Εβδομάδα να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών εντός των ναών.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.