Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Το Facebook μόλις αγόρασε άλλη μια εφαρμογή που αναμένεται να έχουμε όλοι στα κινητά μας σε λίγο καιρό

Οι έφηβοι στις ΗΠΑ είναι ήδη τρελαμένοι με το νέο App.
Το Facebook μόλις αγόρασε άλλη μια εφαρμογή που αναμένεται να έχουμε όλοι στα κινητά μας σε λίγο καιρό

Το facebook δεν σταματά ποτέ να «ψάχνεται» και γι΄αυτό τον λόγο μόλις αγόρασε άλλη μια εφαρμογή που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Το TBH (To Be Honest) μετρά μόλις δυο μήνες ζωής κι όμως πουλήθηκε για κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια. Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε έφηβους και τους δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνουν ανώνυμες δημοσκοπήσεις στις οποίες οι φίλοι τους θα μπορούν να απαντάνε. Οι ερωτήσεις θυμίζουν πολύ αυτές που μπαίνουν ετήσια ημερολόγια των αμερικανικών λυκείων αλλά οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και δικές τους, οι οποίες θα πρέπει πρώτα να πάρουν έγκριση από την ίδια την εφαρμογή πριν τεθούν.

Σκοπός των τριών δημιουργών της εφαρμογής ήταν να ανταποκριθούν και στις συναισθηματικές ανάγκες του κόσμου μέσω θετικών αλληλεπιδράσεων.

Αυτή τη στιγμή το facebook κατέχει τις τρεις από τις πέντε μεγαλύτερες online κοινότητες παγκοσμίως: το δικό του δίκτυο, το Whatsapp και το Instagram. Όπως συνέβη και με το TBH, ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ αγόρασε το Whatsapp και το Instagram, όταν αυτά ήταν ακόμα στις πολύ αρχές τους και το μέλλον τους ήταν αβέβαιο.

Το ίδιο το facebook έχει περισσότερους συνδρομητές από όσους πιστούς έχουν οι μεγάλες θρησκείες, με την μόνη που το ξεπερνά κατά λίγα εκατοντάδες εκατομμύρια, να είναι ο Χριστιανισμός.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.