Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.06.2021

«Ένα ξυπνητήρι σωστός οργασμός»…κυριολεκτικά

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται άλλωστε...

Σύμφωνα με τους επινοητές του από τη Βρετανία, το επαναστατικό ξυπνητήρι που είναι ήδη sold out, υπόσχεται να μετατρέψει την δυσάρεστη εμπειρία του πρωινού ξυπνήματος σε μια ευχάριστη εμπειρία, ικανή να φτιάξει τη μέρα των κατόχων του.

Το μικρό «θαύμα» αποτελείται από δύο μέρη: εκείνο του δονητή και εκείνο του ηλεκτρονικού ξυπνητηριού, όπου η χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ώρα της αφύπνισης. Το καινοτόμο ξυπνητήρι για… σέξι ξύπνημα, όπως περιγράφει η επίσημη ιστοσελίδα του, φοριέται στο εσώρουχο με τρόπο ώστε το μέρος του δονητή να ακουμπάει στην κλειτορίδα. Έτσι, όταν φτάσει η ώρα το ξυπνητήρι αντί να εκπέμπει τον ενοχλητικό ήχο της αφύπνισης, αρχίζει να παράγει μια κλιμακούμενη δόνηση έως ότου η χρήστης ξυπνήσει.

Το επαναφορτιζόμενο Little Rooster διαθέτει 27 επίπεδα δονούμενης «αφύπνισης», όλα αθόρυβα, όπως επίσης ρυθμίσεις αναβολής και κλείδωμα ταξιδιού. Για την ώρα, σύμφωνα με την ομώνυμη εταιρεία, η συσκευή έχει εξαντληθεί ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην προ-παραγγελία της έναντι 81 ευρώ. Η διάθεση του Little Rooster αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τον Οκτώβριο.

Το επαναφορτιζόμενο Little Rooster υπόσχεται επανάσταση στο ξύπνημα.

ΠΗΓΗ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.