Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.04.2021

Drone έβγαλε τυχαία μια «χολιγουντιανή φωτό» ζευγαριού και έκανε όλο το ίντερνετ να τους ψάχνει [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τα αναπάντεχα είναι τα καλύτερα.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογράφος Antoine Tissier από το Σικάγο πετούσε το drone του και προσπαθούσε να συλλάβει το ηλιοβασίλεμα…

Οταν ξαφνικά… εντόπισε ένα ζευγάρι να φωτογραφίζεται κάτω από το μνημείο Ulysses S. Grant στο Λίνκολν Παρκ. Ο Αντόιν προσγείωσε το drone του και προσπάθησε να ακολουθήσει το ζευγάρι. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο μνημείο, είχαν ήδη φύγει.

Ο φωτογράφος αποφάσισε να δημοσιεύσει το εντυπωσιακό πλάνο στο Instagram με την ελπίδα να εντοπίσει το μυστηριώδες ζευγάρι. «Μη αναμενόμενη εικόνα ενός μυστηριώδους # ζεύγους που προσπαθούμε να εντοπίσουμε», έγραψε ο φωτογράφος στη λεζάντα. Και χάρη στη δύναμη των social media σε λίγες μόνο ημέρες κατάφερε να εντοπίσει το ζευγάρι.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τους βρούμε», δήλωσε ο Tissier . «Θα μπορούσαν ακόμη και να είναι τουρίστες από οπουδήποτε αλλού στις ΗΠΑ ή στον κόσμο, και ίσως είχαν ήδη επιστρέψει σπίτι τους με το αεροπλάνο την επόμενη μέρα».

Όπως αποδείχθηκε, το ζευγάρι που τραβήχτηκε στο πλάνο ήταν οι πρόσφατα αρραβωνιασμένοι Emily Hartney και Omar Gonzalez και βρέθηκε στο σημείο για να κάνει φωτογράφιση! Μάλιστα, ο δικός τους φωτογράφος έβγαλε ακριβώς το ίδιο καρέ με αυτό που έβγαλε η φωτογραφική από το drone.

«Hταν πανέμορφο και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την τύχη μας που κάποιος άλλος με ένα drone έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο σημείο με εμάς και να τραβήξει αυτήν τη φωτογραφία», είπε η Emily. «Είναι εξαιρετικά ωραίο που μπορέσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον φωτογράφο, ωστόσο, τώρα θα έχουμε δύο υπέροχες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα από δύο εντελώς διαφορετικές προοπτικές!».

ΠΗΓΗ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.