Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
03.03.2021

Δίκη Χρυσής Αυγής: Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς

Μιλώντας στο Mega, o δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης είπε οτι ο πελάτης του θεωρεί πως δεν είναι σωστό να εκτίσει την ποινή του πριν τελειώσει το Εφετείο.

Άφαντος παραμένει ο Νίκος Παππάς που καταδικάστηκε απο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής ποργάνωσης, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για τελευταία φορά εμφανίστηκε 1η Οκτωβρίου στο ΑΤ Παπάγου και από τότε τα ίχνη του αγνοούνται.

Μιλώντας στο Mega o δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης είπε οτι ο πελάτης του θεωρεί πως δεν είναι σωστό να εκτίσει την ποινή του πριν τελειώσει το Εφετείο.

 “Αν έρθει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο και πει οτι πρέπει να εκτίσει 7 ή 6 ή 5 χρόνια, ο άνθρωπος αυτός θα έχει εκτίσει την ποινή του πριν να έχει και το δευτερο βαθμό δικαιοδοσίας που ορίζει ο νόμος”.

Απηύθυνε την ερώτηση οτι αν το Εφετείο πει οτι είναι αθώος, ποιος θα του επιστρέψει τον χρόνο που θα έχει μείνει στη φυλακή. Στην παρατήρηση οτι έτσι γίνεται με όλους, ο δικηγόρος απάντησε οτι η καταδίκη που επιβάλλεται σε ποινή είναι μεγάλη σε σχέση με τον χρόνο που θα εκδοθεί η δευτεροβάθμια απόφαση.

“Το Εφετείο θα τελειώσει σε περίπου 5 χρόνια. Ως τότε θα έχει εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί πρωτόδικα” είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την πεποίθηση οτι το Εφετείο δεν θα επιβάλει μεγαλύτερη ποινή.

Ο Περικλής Σταυριανάκης δεν απάντησε στο ερώτημα αν ο πελάτης του βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τις επόμενες εβδομάδες να παραδοθεί.

Για τους πρώην “συντρόφους” του που παραδόθηκαν, ο δικηγόρος είπε οτι ήταν επιλογή τους.

Πηγή: News247.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.