Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2021

Διοικητική έρευνα για τον άνδρα των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία και την καταγγελία Απατζίδη για αστυνομική βία

Την παρέμβαση της ηγεσίας της ΓΑΔΑ προκάλεσαν οι καταγγελίες για βιαιοπραγία σε βάρος της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτού του ΜΕΡα25 από αστυνομικούς και το σπάσιμο τζαμαρίας από αστυνομικό των ΜΑΤ στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Την παρέμβαση της ηγεσίας της ΓΑΔΑ προκάλεσαν οι καταγγελίες για βιαιοπραγία σε βάρος της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτού του ΜΕΡα25 από αστυνομικούς και το σπάσιμο τζαμαρίας από αστυνομικό των ΜΑΤ στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, «ανακοινώνεται ότι, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα του διαδικτύου και αφορούν σε καταγγελίες γυναίκας βουλευτή και δικηγόρου, καθώς και σε περιστατικό που αποτυπώνεται σε βιντεοληπτικό υλικό, όπου εμφαίνεται αστυνομικός να προβαίνει σε θραύση υαλοπίνακα πόρτας.

Επιπρόσθετα, το βιντεοληπτικό υλικό από το περιστατικό θραύσης του υαλοπίνακα, υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για ποινική αξιολόγηση».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.