Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
03.12.2021

Avopolis Radio club night w/ guest Dj ATSOU (MadorasIndahouse) στην Crust

Αυτή την Παρασκευή με ελεύθερη είσοδο.
Η ομάδα του avopolisradio.gr που φροντίζει να παρακολουθεί τις μουσικές τάσεις της πόλης και διατηρεί διμηνιαίο residency στο υπόγειο club της πιτσαρίας Crust -με το προηγούμενο πάρτυ να ήταν ασφυκτικά γεμάτο-, δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη στην τρέχουσα Afro House μόδα στα dancefloor της πόλης. 
 
Κάπως έτσι, ο Δημήτρης Λιλής, resident του avopolisradio.gr  αποφασίσε για το επόμενο event του σταθμού στo στέκι της Πρωτογένους, να καλέσει ένα απο τα εγχώρια και ανερχόμενα ονόματα παγκοσμίως στον εν λόγω ήχο. 
 
Ο ATSOU κατα κόσμον Άλκης Βλείωρας είναι από τους μπροστάρηδες της περίφημης Madorasindahouse κολλεκτίβας, και έχει παίξει dj set μεταξύ άλλων στο Watergate του Βερολίνου (ήταν εκεί ακριβώς την προηγούμενη Παρασκευή),το Djoon στο Παρίσι & το Coropuna στη Ρώμη ενώ ειδικεύεται στο να μπλέκει τα παρακλάδια της house που κουνάνε τους γυναικείους γοφούς. Από την sexy στην deep και από την afro house στην techno ακριβώς όπως μαρτυρά και το πρόσφατο set του για την εκπομπή Athens Incoming.
 
H είσοδος στο Avopolis Radio clubnight  της Παρασκευής 8/3 στην Crust είναι ελεύθερη. 
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.