Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2021

Ανασκευάζει ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τις αντιδράσεις – «Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που στην πραγματικότητα πρεσβεύω»

Πολλοί χρήστες στο Twitter δηλώνουν απογοητευμένοι από τον αθλητή.

Προσπαθεί να «τα μαζέψει» ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τις διαστάσεις που πήρε η δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo. Ο πρωταθλητής στους κρίκους άφησε αιχμές για τα θύματα που έχουν καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση αμφισβητώντας μέχρι και την ύπαρξη των περιστατικών.

«Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μία που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί ξεσήκωσε σάλο για τις δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.