Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.05.2024

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφές για τον κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης που μετά από τα χειρόγραφα του Ιησού, αποφάσισε να πουλήσει αλοιφές που, όπως λέει, προστατεύουν από τον κορονοϊό.
Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφές για τον κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή του Κόντρα & Ρήξη, πουλούσε αλοιφές που, όπως υποστηρίζει προστατεύουν από τον κορονοϊό.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, που έχει πουλήσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων χειρόγραφα του Ιησού (!), είπε χαρακτηριστικά για τις αλοιφές Βυζαντινόν:

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες.

»Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 29ο λεπτό και μετά:

https://www.youtube.com/watch?v=MA8mLIs-8fY

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.