Η σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα παρουσιάζει στο Trii Art Hub το αποκορύφωμα ενός έτους εργασιών των μαθητών της, στην ετήσια έκθεσή της με τίτλο «LIFE IN:».

Εκεί που συμβαίνει η ζωή, σε κόσμους παράλληλους ή ταυτόχρονους, εκεί βρέθηκαν οι σπουδαστές φωτογράφοι του Οράματος για να αντλήσουν την έμπνευσή τους. Ανέσυραν μνήμες, μοιράστηκαν συναισθήματα και αφηγήθηκαν εμπειρίες, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ως μέσο για να προσδιορίσουν τη θέση τους ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Μέσα από τις 115 φωτογραφίες τους, εξερευνούν με λυρισμό  και ευαισθησία τον λαβύρινθο της καθημερινότητας, όπως εκτυλίσσεται στον χώρο, τον χρόνο και τη φαντασία τους.

Φωτογραφία: Ελένη Κακαντούση

Στην έκθεση συναντάμε εικόνες από ιστορίες ανθρώπων και κοινωνιών, οικείες στιγμές αλλά και σουρεαλιστικές ατμόσφαιρες που επιδιώκουν να μεταφέρουν τα συναισθήματα των δημιουργών. Εικόνες από τη ζωή σε χώρους πραγματικούς ή ουτοπικούς, σε καταστάσεις βιωμένες ή ονειρικές. Τη ζωή στο εκεί και το παντού, στο τώρα και το ποτέ.

Φωτογραφία: Στεφανία Ρόβου

Παράλληλα με την έκθεση των σπουδαστών, η σχολή θα παρουσιάσει επιλεγμένες δουλειές από τους συμμετέχοντες στα προγράμματα Photojournalism & News Photography & Travel Programs, που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Ριζομάρκος, Μυρτώ Παπαδοπούλου

Trii Art Hub, Δράκου 9 Κουκάκι

Εγκαίνια: Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Διάρκεια έως Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 22:00

Είσοδος ελεύθερη – Στάση Μετρό: Συγγρού-Φιξ

Χορηγοί: FUJIFILM HELLAS, ΜΑΜΟΣ, ADORAMA, ALEXANDROU PHOTO & VIDEO

Φωτογραφία: Αποστόλης Ανδριώτης

www.oramastudies.gr