Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.03.2024

H Popaganda και η Feelgood σας κάνουν 14 μοναδικά δώρα από την ταινία “ Ο Ant-Man και η Σφήκα “

Η ταινία Ο Ant-Man και η Σφήκα κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.
H Popaganda και η Feelgood σας κάνουν 14 μοναδικά δώρα από την ταινία “ Ο Ant-Man και η Σφήκα “

Η ιστορία του Ant-man, κατά κόσμον Δρ. Hank Pym, ξεκινά το 1962, με την πρώτη του εμφάνιση στα κόμικς της Marvel, στο τεύχος “Tales to Astonish #27». Με την ανακάλυψη του…υπερ-ταλαντούχου σωματιδίου Pym (σμίκρυνση, τρομαχτική σωματική δύναμη και πολλά άλλα), και παρέα με την πρώτη Σφήκα, το 1963 ο Ant-man γίνεται ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Εκδικητών. Κάποιες δεκαετίες μετά, η πρώτη ταινία Ant-man (2015) έρχεται να εμπλουτίσει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με το χιούμορ της, τις μοναδικές της ιστορίες και οπτικές γωνίες, αλλά και ένα παγκόσμιο box office $ 500 εκ. «O Ant-Man και η Σφήκα», ένα καινούργιο κεφάλαιο με τους υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν, σκηνοθετημένο όπως και το πρώτο, από τον Peyton Reed, ξαναφέρνει στη μεγάλη οθόνη τον Paul Rudd στο ρόλο του νέου Ant-man, Scott Lang, τον Michael Douglas ως Δρ. Pym, καθώς και την Evangeline Lilly, στον μεγεθυμένο και φανταστικό ρόλο της Hope, δηλαδή της νέας Σφήκας. Παλιοί γνώριμοι και νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται, τα ρίσκα μεγαλώνουν, οι τεχνολογικές εξελίξεις εκτοξεύονται και η διασκέδαση αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις!

Σύνοψη:

 Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στη Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν. Διάρκεια: 118’

Η ιστορία συνεχίζεται  

Κανείς δεν περίμενε την εμφάνιση του Ant-Man στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» και την ξαφνική εδραίωσή του ως Εκδικητή (η Hope ακόμα το σκέφτεται και βγάζει καπνούς). Για τους φανατικούς της Marvel, ήταν επίσης ανεπανάληπτο να βλέπουν για πρώτη φορά τον Γίγαντα (Giant-man), την τεράστια ενσάρκωση του ήρωά μας, η οποία αυτή τη φορά θα παίξει…μεγάλο ρόλο. 

Ο Kevin Feige, πρόεδρος των Marvel Studios, κάνει μια εισαγωγή στη νέα ιστορία: «Στην πραγματικότητα είναι το σίκουελ δύο ταινιών! Του πρώτου Ant-man, αλλά και του Εμφυλίου Πολέμου. Για μένα δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό πράγμα από το να τέμνονται ιστορίες χαρακτήρων από διαφορετικές ταινίες». Ο σκηνοθέτης Peyton Reed αυτή τη φορά ετοιμάστηκε για κάτι πολύ μεγαλύτερο από το πρώτο, origin story του ήρωά του. «Η πρώτη ταινία σκόπιμα ήταν πιο μικρή, πιο οικεία. Πάρα πολλά με ενθουσιάζουν με τη νέα ταινία, αλλά τρελαίνομαι για τη Σφήκα. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα τη δει το κοινό σε όλο της το μεγαλείο, μια τρομερή υπερ-ηρωίδα με απίστευτες δυνάμεις».

Πρόκειται για την πρώτη γυναικεία παρουσία σε τίτλο ταινίας της Marvel: δεν είναι μικρή υπόθεση. «Ήταν η ώρα να συμβεί αυτό», σχολιάζει ο Feige. «Και τώρα μπαίνουμε βαθιά μέσα στη δυναμική της σχέσης Σφήκας και Ant-man. Είναι ισότιμοι σούπερ ήρωες και οι δύο και στο σύμπαν της Marvel ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα ντουέτα. Θα καταφέρουν να γίνουν μια τέλεια συντονισμένη ομάδα, ασταμάτητοι και άτρωτοι; Η δυναμική μεταξύ τους αλλάζει τελείως».

Ο Feige και ο Reed συμφωνούν απόλυτα ότι πλέον υπάρχει μια μεγαλύτερη ελευθερία στο πώς αφηγούνται την ιστορία. Στην πρώτη ταινία έπρεπε να εξηγήσουν τα πάντα – τώρα μπορούν να «παίξουν» περισσότερο. Οι οικογενειακές σχέσεις γίνονται βαθύτερες, αλλά και πιο πλακατζίδικες. Ο τόνος της ταινίας παραμένει κωμικός, και τα στοιχεία που δανείζονται από ταινίες με ληστείες εξακολουθούν να είναι έντονα. Ο παραγωγός Steven Broussard εξηγεί: «Θέλαμε να πειραματιστούμε με διάφορα είδη ταινιών που έχουν να κάνουν με εγκληματίες. Υπάρχει ένας τύπος ταινίας την οποία αποκαλώ ‘μια κακή νύχτα’, όπου τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο όλο και περισσότερο. Εμπνευστήκαμε ακόμα από τα βιβλία του Elmore Leonard».

Ένας μικρο-μέγαλος κόσμος

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πόσο σημαντικό κομμάτι της ταινίας είναι οι δυνατότητες για απίθανες προοπτικές και διαστάσεις. Οι σμικρύνσεις και μεγεθύνσεις της πρώτης ταινίας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα δει αυτή τη φορά το κοινό. Εκτός από τον…μικρούλη κόσμο των μυρμηγκιών, υπάρχει πλέον και η διάσταση του Κβαντικού Κόσμου, την οποία οι φανς είδαν πρώτη φορά στον Dr. Strange.

Τα Pinewood Studios στην Ατλάντα έγιναν το σπίτι του σκηνογράφου Shepherd Frankel, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την ομάδα των ειδικών και ψηφιακών εφέ. Ίσως το μεγαλύτερο του επίτευγμα σε αυτήν την ταινία είναι το εργαστήριο του Hank, ένα ασύλληπτο τεχνολογικό (και κατασκευαστικό) θαύμα, το οποίο μικραίνει και γίνεται…βαλιτσάκι, έτσι ώστε να μπορεί να δουλεύει οπουδήποτε. Το σετ περιλάμβανε στο εσωτερικό του οκτώ ακόμα μίνι σετ, και 8.000 ευφάνταστα αντικείμενα τυπωμένα σε τρισδιάστατο εκτυπωτή. «Είναι εκπληκτικό», σχολιάζει ο Paul Rudd. «Το κινητό εργαστήριο περιέχει και το τούνελ που οδηγεί στον κβαντικό κόσμο και όλοι το θέλουν: εμείς, το Φάντασμα, αλλά και ο Burch, ένας τύπος που πουλάει τεχνολογία στη μαύρη αγορά». Ο Frankel συμπληρώνει: «Όταν μιλάς για ιπτάμενα μυρμήγκια, ανθρώπους που μικραίνουν και κβαντικές δυνάμεις, θέλεις να έχεις και κάτι απτό, χειροπιαστό. Θέλαμε αυτό το σετ να προκαλέσει έκπληξη, μαγεία. Μέσα σε αυτό, ο Hank Pym είναι ένας ΜακΓκάιβερ που τα δημιουργεί όλα από την αρχή».

Ο σκηνογράφος ήταν επίσης ο άνθρωπος που καθοδηγούσε την οπτική της ταινίας όταν οι ήρωές μας είναι σε μέγεθος μυρμηγκιού και μάχονται, πετάνε και οδηγούν. Χτίστηκαν σετ-μινιατούρες, χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφικές μηχανές με φακούς μάκρο, και η τεχνική motion capture. Πλέον, δεν μικραίνουν μόνο οι ήρωες – νέες δυνατότητες τους επιτρέπουν να αλλάξουν τα μεγέθη αντικειμένων, κτιρίων και αυτοκινήτων, ενώ ο Ant-man γίνεται Γίγαντας: ολόκληρος ουρανοξύστης δηλαδή.

Κατάλληλα ντυμένοι

Οι στολές του Ant-man και της Σφήκας είναι από μόνες τους ένα κεφάλαιο στην ιστορία της ταινίας. Η δερμάτινη στολή του Scott στην πρώτη ταινία αναβαθμίστηκε με καινούριας τεχνολογίας υφάσματα, πολλά ξεχωριστά κομμάτια και ένα τρισδιάστατο σχέδιο – έτσι φαίνεται σούπερ κουλ, αλλά είναι και τρομερά άνετη για την κίνηση του ηθοποιού.

Το Φάντασμα χρειαζόταν ένδυση που να περιορίζει και συγκρατεί την άυλη υπόστασή της. Όταν αποφάσισαν ότι η ηθοποιός για το ρόλο είναι η John-Kamen, σκάναραν ολόκληρο το σώμα της έτσι ώστε οι ενδυματολόγοι να «χτίσουν» τη στολή πάνω του. Η τελική στολή είναι τρομαχτική και έχει μια απειλητική μάσκα, στην οποία τα μάτια δεν είναι στην ίδια θέση με τα ανθρώπινα.

Η…χαριστική βολή για την ενδυματολόγο Louise Frogley ήταν όμως η στολή της Σφήκας, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας. Εκείνη ήταν ένα παλιό μοντέλο από την δεκαετία του 80, αλλά στο έτος 2018 η Hope συνεργάστηκε με τον πατέρα της για την ολοσχερή ανανέωσή του. Η στολή αποτελείται από εκατοντάδες κομμάτια και διαφορετικά υλικά, συν μπότες και κράνος, με ασημένιους και χρυσούς τόνους. «Μας πήρε περίπου τέσσερις μήνες πρόβας και δοκιμών για να γίνει τέλεια», διηγείται η Evangeline Lilly. «Όταν τη φόρεσα πρώτη φορά, ένιωσα πραγματικά ότι είμαι υπερήρωας. Είναι απίστευτα δυναμική, αλλά και θηλυκή. Μέσα σε αυτήν νιώθω τόσο δυνατή ώστε να μπορώ να υποδυθώ έναν τέτοιο χαρακτήρα».

Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

SCOTT LANG / ANTMAN

(Paul Rudd)

Μετά τις περιπέτειές του με τους Εκδικητές στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, ο Scott Lang βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όταν έρχεται η ώρα να ξαναφορέσει το μανδύα του Ant-man για μια νέα, κρίσιμη αποστολή, ο Scott αμφιταλαντεύεται, μια και προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη και, κυρίως, να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για την κόρη του, την Cassie, την οποία λατρεύει.

Ο Paul Rudd, ο οποίος εκτελεί και χρέη συν-σεναριογράφου, αφηγείται: «Από την αρχή, ο Peyton Reed κι εγώ αποφασίσαμε πως θέλουμε κάτι διασκεδαστικό και μοναδικό στο είδος του. Τα γέλια είναι πολύ σημαντικά -όλη η ομάδα της Marvel ψοφάει για κωμωδία- αλλά άλλο τόσο και οι στιγμές με συναίσθημα. Τα ψηφιακά εφέ είναι εντυπωσιακά, αλλά έχουν και πλάκα. Αγαπώ να παίζω τον Scott, γιατί βουτάει –ή μάλλον τον βουτάνε- σε απίστευτα βαθιά νερά, και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ και μια ανεμελιά».

Ο παραγωγός Steven Broussard λέει για τον πρωταγωνιστή: «Είναι απίστευτα διασκεδαστικό να βλέπεις τον Paul να ενσαρκώνει τον Ant-man. Καταφέρνει να το κάνει με χιούμορ, αλλά και με ανθρωπιά και τρυφερότητα. Είναι από φυσικού του αστείος και αξιαγάπητος, και ακόμα και όταν τα κάνει θάλασσα τον θέλεις εκεί, τον υποστηρίζεις. Και φυσικά, όταν φοράει τη στολή είναι ένας ατόφιος, kick-ass υπερήρωας».

Συλλεκτικά Pin Badges

HOPE VAN DYNE / ΣΦΗΚΑ – THE WASP

(Evangeline Lilly)

Η Hope, κόρη του Hank Pym και κβαντική φυσικός, ευφυής και γενναία όσο δεν πάει, είναι φυγάς μαζί με τον πατέρα της. Έχοντας πολύ χρόνο στα χέρια της, τον αξιοποίησε για να τελειοποιήσει τη μεταμόρφωσή της στη Σφήκα, μία από τις πιο πολύ-επίπεδες σούπερ ηρωίδες της Marvel. H Hope δεν είναι ακόμα έτοιμη να συνεργαστεί με τον Ant-man, αλλά αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του στην προσπάθεια να επανενώσει την οικογένειά της.

«Ενθουσιάστηκα με την επιστροφή μου ως Hope, γιατί είναι ένας χαρακτήρας με μεγάλη συναισθηματική εξέλιξη και δυναμική. Έχει βρει πλέον τις ισορροπίες της με τον εαυτό της, αλλά και με τον πατέρα της. Η Hope πάντα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των υπερηρώων γονιών της και το καταφέρνει καταπληκτικά. Πλέον, έχει τη δική της αποστολή και είναι απόλυτα επικεντρωμένη σε αυτήν. Πρέπει πάντως να ομολογήσω πως το βασικό μου κίνητρο ήταν να φορέσω την απίθανη στολή της Σφήκας!», εξηγεί η Evangeline Lilly. Η ηθοποιός προσθέτει ότι «η ταινία αυτή είναι πιο επική, πιο επικίνδυνη από την πρώτη. Δεν ξεχνάει όμως ποτέ τις οικογενειακές ιστορίες που βρίσκονται στην καρδιά της».

HANK PYM

(Michael Douglas)

Ο Hank Pym, ιδρυτής της Pym Technologies, εφευρέτης του σωματιδίου Pym και ο πρώτος Ant-man της Marvel, είναι ένας από τους πιο ιδιοφυείς χαρακτήρες της. Φυγάς μαζί με την κόρη του, έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τη δυσκολότερη και σημαντικότερη αποστολή της ζωής του: να προστατέψει την οικογένειά του.

Ο διπλά Οσκαρούχος Michael Douglas επιστρέφει, μιλώντας με σχεδόν παιδική χαρά για το ρόλο του και την ταινία: «Περισσότερο από οτιδήποτε, ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Peyton, τον Paul, και την Evangeline, αλλά και να ξανασυναντήσω τον Hank. Επίσης, μια νέα γενιά από πιτσιρίκια με φωνάζει Hank στο δρόμο! Μετά από 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά αυτό είναι ένα τρομερό ταξίδι».

Εξηγούν ο Kevin Feige και ο Peyton Reed: «Η σχέση του Pym με την Hope έχει βελτιωθεί αισθητά. Θαυμάζει την κόρη του και τη μεταμόρφωσή της, και είναι περήφανος για αυτήν. Ταυτόχρονα, μετά την επιστροφή του Scott από τον κβαντικό κόσμο, ελπίζει ξανά πως η γυναίκα του μπορεί να είναι ζωντανή κι έχει αποκτήσει εμμονή με νέες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να φέρουν πίσω την Janet. Ο Hank είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας, πανέξυπνος, αλλά και γεμάτος θυμό, και με πολλές ατέλειες – είναι ένας ρόλος που μόνο ο Michael Douglas μπορεί να υποδυθεί έτσι, γιατί έχει πολλές ‘γκρι περιοχές’».

Τσάντα Ταξιδιού

JANET VAN DYNE

(Michelle Pfeiffer)

Η πρώτη Σφήκα, πάντα στο πλευρό του πρώτου Ant-man. Επιστήμονας, ηρωίδα, έσωσε εκατομμύρια ζωές όταν αφόπλισε έναν πύραυλο που κατευθυνόταν στην Αμερική, αλλά χάθηκε μέσα στον Κβαντικό Κόσμο, ένα υποατομικό σύμπαν πέρα από το δικό μας.

Ο παραγωγός Steven Broussard ονειρεύτηκε από την αρχή τη Michelle Pfeiffer στο ρόλο: «Ζητάμε πολλά από το κοινό όταν του παρουσιάζουμε την προσπάθεια να σωθεί ένας χαρακτήρας που δεν τον ξέρει. Χρειαζόμασταν μια ηθοποιό ειδικού βάρους και ταλέντου για την αποστολή αυτή, και ήταν πάντα η Michelle. Είναι απίστευτο να τη βλέπεις να εισχωρεί στο MCU με αυτόν τον τρόπο». Η ίδια η ηθοποιός αφηγείται: «Δεν ήξερα την Janet πριν μου προτείνουν την ταινία, και μου άρεσε ιδιαίτερα ότι ανήκε στα ιδρυτικά μέλη των Εκδικητών. Είναι φανταστικό μια γυναίκα στη φάση της ζωής μου να παίζει μια σούπερ ηρωίδα, γιατί στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα: είμαστε δυνατές, ανεξάρτητες, ικανές για τα πάντα. Θέλω να ακουστεί παντού στο σύμπαν! Δεν είναι μόνο επιστήμονας, αλλά και πολεμίστρια».

Και ο Paul Rudd, και η Evangeline Lilly συχνά…έτριβαν τα μάτια τους περικυκλωμένοι από την Pfeiffer και τους υπόλοιπους βετεράνους ηθοποιούς στην ταινία. «Πώς βρέθηκα εδώ; Είναι απίστευτο!». «Μπορώ να μην παίξω καλά το ρόλο μου όταν έχω δίπλα μου την Michelle Pfeiffer; Αν το κάνω, φταίω εγώ, γιατί κοίτα πόσο φανταστική είναι».

ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ – X-CON SECURITY               

LUIS (Michael Peña), KURT (David Dastmalchian) & DAVE (Tip “T.I” Harris) 

Ο πρώην συγκάτοικος του Scott Lang στο κελί της φυλακής, ο συμπαθής Luis, και οι δύο φίλοι και συνεργάτες του, δεν είναι πλέον κακοποιοί, αλλά νομοταγείς πολίτες με εταιρεία φύλαξης. Ποιος καλύτερος στο να πιάνει κλέφτες από τους κλέφτες;

Στην προηγούμενη ταινία, το τρίο, το οποίο χάρισε στο κοινό μερικές από τις πιο αστείες σκηνές της ταινίας, πήρε μια γεύση του πώς είναι να είσαι ήρωας, και όχι ο κακός της ιστορίας. Ειδικά ο Luis, ένας χαρακτήρας με ασυγκράτητη αισιοδοξία, ονειρεύεται να φτιάξει μια καινούρια ζωή. Ο Michael Peña ενθουσιάστηκε με τη νέα ταινία, αφού «με τοποθετεί μέσα στη δράση, πράγμα που ήταν μια ωραία έκπληξη. Ο χαρακτήρας μου είναι ένας γλυκός άνθρωπος με την κακή συνήθεια να παραστρατεί και τώρα του ανοίγονται νέες, απίστευτες για αυτόν προοπτικές».

Μπρελόκ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ SCOTT

MAGGIE (Judy Greer), JIM (Bobby Cannavale), CASSIE (Abby Ryder Fortson)

Από την προηγούμενη ταινία, πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο στη σχέση του Scott με την κόρη του, την πρώην γυναίκα του και τον αστυνομικό σύζυγό της. Η Cassie, που είναι πανευτυχής γιατί πλέον ξέρει τα πάντα για τη διπλή ζωή του μπαμπά της ως Ant-man, τον αποδέχεται απόλυτα και, μάλιστα, κρατά τα μυστικά του αποκλειστικά για τον εαυτό της. Οι τέσσερίς τους έχουν καταφέρει να μεταμορφωθούν σε μια οικογένεια όχι ακριβώς παραδοσιακή, αλλά αγαπημένη και λειτουργική. Στα γυρίσματα, ο Rudd και ο Cannavale, κολλητοί φίλοι από παλιά, δέθηκαν αμέσως με την Greer σε ένα τρομερό παρεάκι. Μας διηγείται η ηθοποιός: «Το να είμαι με τους δυο τους έχει τρομερή πλάκα. Ο Peyton ενθαρρύνει τον αυτοσχεδιασμό, οπότε οι τρεις μας σκαρώνουμε ατάκες και, μέσα από τα αστεία, βγαίνουν και οι πραγματικά αυθεντικές στιγμές».

AVA / ΦΑΝΤΑΣΜΑ – GHOST

(Hannah John-Kamen)

Η κυριολεκτικά άπιαστη κακιά της ταινίας αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον Hank και τη Hope στην προσπάθεια να ανακαλύψουν την αλήθεια για το παρελθόν. Όταν ο Scott αποφασίζει να τους βοηθήσει, μπαίνει στο στόχαστρό της. Οι λόγοι που τους κυνηγά ανελέητα είναι προσωπικοί και το κίνητρο ατσάλινο: η νέα τεχνολογία του Hank είναι κάτι που χρειάζεται απόλυτα.

Το Φάντασμα εμφανίστηκε στα κόμικς της Marvel για πρώτη φορά το 1987, και ήταν άντρας. Εξηγεί ο Kevin Feige: «Όταν γραφόταν το σενάριο και αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε με την ιδέα του κβαντικού κόσμου, και με το πώς οι νόμοι της φυσικής αλλάζουν το ανθρώπινο σώμα, αποφασίσαμε να βάλουμε στην ιστορία μας το Φάντασμα, το οποίο περνά μέσα από τοίχους και είναι τελείως άυλο».

Το Φάντασμα είναι το alter ego της Ava, την οποία υποδύεται η Hannah John-Kamen. «Είναι ένας ρόλος με πολλά επίπεδα: δράση, δράμα, και χιούμορ. Δεν είναι η κακιά που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Κυνηγάει τις νέες τεχνολογίες του Pym γιατί θέλει να επιβιώσει. Έχει απίστευτη δύναμη, αλλά είναι και εύθραυστη και αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό». 

BILL FOSTER

(Lawrence Fishburne)

Ο Bill είναι πρώην συνάδελφος του Hank και της Janet και εμπλέκεται στη νέα τους περιπέτεια με μεγάλη απροθυμία. Παλιά αισθήματα ανταγωνισμού μεταξύ των δύο επιστημόνων επανέρχονται στην επιφάνεια, αλλά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα διαφορετικά μονοπάτια τα οποία πήρε η κοινή τους έρευνα.

Για τον Fishburne, φαν της Marvel εδώ και δεκαετίες, η ευκαιρία να μπει στο σύμπαν ήταν απόλυτα επιθυμητή: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω κι εγώ μέλος του MCU! Θα έπαιζα κι έναν αστεροειδή αν μου το ζητούσαν, οπότε αυτό για μένα είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επίσης, παίζω δίπλα δίπλα με το Michael Douglas, και μάλιστα έναν τύπο που είναι τόσο έξυπνος όσο αυτός. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό;».

Notebook

Η Popaganda και η Feelgood σας κάνουν δώρο 14 μοναδικά δώρα από την ταινία “ Ο Ant-Man και η Σφήκα “, 5 συλλεκτικά pins, 5 μπρελόκ, 2 notebooks και 2 τσάντες ταξιδιού. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment(με το δώρο της επιθυμίας σας) και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου. Οι 14 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.