Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.02.2023

Το μουσείο Guggenhein προσφέρει μέσω διαδικτύου μιας γεύση του εσωτερικού του

Το μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης προσφέρει πλέον κι αυτό μια εικονική περιήγηση στους χώρους του, μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.
Το μουσείο Guggenhein προσφέρει μέσω διαδικτύου μιας γεύση του εσωτερικού του

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσείο ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στο «Cultural Insitute Project» της Google, στο πλαίσιο του οποίου έχουν ψηφιοποιηθεί πάνω από 32.000 έργα τέχνης σε περισσότερα από 150 μουσεία και γκαλερί, από το 2011 όταν και πρωτοξεκίνησε το εγχείρημα.

guggenheim3

Τώρα οι ενδιαφερόμενοι, χρησιμοποιώντας το γνωστό Google Street View, μπορούν να επισκεφθούν από την άνεση του σπιτιού τους, το διάσημο κτίριο του Φρανκ Λόιντ Ράιτ στην 5η Λεωφόρο, όπου στεγάζεται το μουσείο. 

guggenheim2

Επίσης, οι ψηφιακοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και περίπου 120 από τα έργα που φιλοξενεί και τα οποία έχουν συμβατοποιηθεί με την νέα τεχνολογία.

guggenheim3

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Μουσείου ήταν μια πρόκληση το να μπορέσουν να αποτυπώσουν το καλλιτεχνικό εύρος τόσο του κτιρίου όσο και των έργων που στεγάζει, αλλά με τη βοήθεια τρίποδων, ειδικών drones και αριστοτεχνικών λήψεων κατάφεραν να αποδώσουν το μεγαλείο που θα συναντούσε και από κοντά ο επισκέπτης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.