Categories: POPTRIVIA

10 συνταγές με μήλα, που θα κάνουν το σπίτι σου να μοσχομυρίσει

Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, αλλά τα πολλά τα μήλα κάνουν τον φούρναρη ή τον ζαχαροπλάστη ακόμα πιο πέρα. Γιατί αν έχεις μήλα, μπορείς να φτιάξεις λαχταριστές νοστιμιές που θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίσει θαλπωρή και Φθινόπωρο. Διάβασε ποιες ποικιλίες μήλων να διαλέξεις για ζαχαροπλαστική κι έπειτα διάλεξε κάποια ή κάποιες από τις παρακάτω συνταγές με μήλα, που σίγουρα θα σε κάνουν να αγαπήσεις αυτό το μοναδικό φρούτο.

Φθινοπωρινό κέικ μήλου με γιαούρτι και μπαχαρικά
Μαμαδίστικο κέικ με βούτυρο, γιαούρτι και φθινοπωρινά μπαχαρικά, που θα σε κάνει να τσιμπολογάς την τριφτή επικάλυψη σα να μην υπάρχει αύριο! Συνταγή εδώ.

Μηλόπιτα με σπιτική ζύμη
Αυτή η μηλόπιτα είναι για φωτογραφία. Περήφανη, χρυσοψημένη βουτυράτη ζύμη απ’ τα χεράκια σου, κρύβει μέσα της μια ελαφριά γέμιση από μελωμένα μήλα. Συνταγή εδώ.

Τάρτα μήλου με παγωτό κανέλα
Εντάξει, κανείς δεν θα σε κατηγορήσει αν δεν φτιάξεις το παγωτό και τη σερβίρεις με έτοιμο. Όμως δοκίμασε αυτή την τάρτα με τη βουτυράτη βάση και την επικάλυψη crumble, γιατί είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι δείχνει. Συνταγή εδώ.

Apple Crumble: η εύκολη μηλόπιτα
Η βάση του Crumble είναι ψημένα και καραμελωμένα μήλα με καστανή ζάχαρη. Η ζύμη που τα σκεπάζει είναι βουτυρένια και γίνεται crispy όταν ψήνεται. Α, είναι και πανεύκολο. Συνταγή εδώ.

Μηλόπιτα με ψιχουλιαστή ζύμη (Apple Crumble) χωρίς γλουτένη
Επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα στη νοστιμιά ενός φρεσκοψημένου Apple Crumble, να και μια εκδοχή με ειδικό αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά με όλη τη νοστιμιά της αυθεντικής συνταγής. Συνταγή εδώ.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και τις υπόλοιπες συνταγές στο madameginger.com
madameginger.com