Categories: WELLNESS

Πώς θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Πολλές από εμάς, αν όχι όλες, προσπαθούμε να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά, όμως τα εμπόδια είναι ατελείωτα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να απογοητεύεστε αφού με τις παρακάτω συμβουλές θα μπορέσετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις μια εβδομάδα.

Αρχίστε να περπατάτε. Τώρα το καλοκαίρι είναι καλή ευκαιρία να βγείτε έξω και να περπατήσετε. Αντί να συναντιέστε με τους φίλους σας, για ποτό ή φαγητό, κανονίστε να πάτε μια βόλτα. Αν βάλετε τη κίνηση στην καθημερινότητα σας, θα διαπιστώσετε αλλαγές προς το καλύτερο, όσο αφορά το σώμα σας.

Μειώστε το αλάτι. Η κατανάλωση αλμυρών τροφίμων δημιουργεί κατακρατήσεις και αυτές με τη σειρά τους συμβάλουν στο να αποκτήσετε πρησμένη κοιλιά. Προσπαθήστε να μειώσετε το αλάτι όταν μαγειρεύετε και να προσέξετε τις κρυφές πηγές νατρίου στα προϊόντα που αγοράζετε.

Αποκτήστε σωστή στάση σώματος. Είτε οδηγείτε, ή απλά κάθεστε στο γραφείο σας, φανταστείτε ότι υπάρχει κόλλα στο πίσω μέρος της καρέκλας σας και ότι η πλάτη σας είναι κολλημένη προς τα πίσω. Κρατήστε τις ωμοπλάτες σας προς τα κάτω και πίσω και σφίξτε τους κοιλιακούς σας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Jenny.gr

Share
Published by
Jenny.gr