Categories: ΜΟΔΑ

«Κάναμε» νύχια με βερνίκια IRIS κι εγκρίνουμε!

Στην Popaganda μπορεί να εργαζόμαστε σκληρά, αλλά έχουμε και τα τυχερά μας. Όπως όταν φτάνει μια συσκευασία με  βερνίκια σε όλα τα χρώματα από την IRIS Nails. Και πρέπει να τα δοκιμάσουμε, να πειραματιστούμε για να δούμε τι ταιριάζει σε κάθε μια από μας και σε κάθε πιθανή περίσταση.

Μαζευτήκαμε, λοιπόν, τα κορίτσια στη κουζίνα και ξεκίνησε το μανικιούρ. Επαγγελματίες δεν μας λες, μοιραία εκτός από νύχι βάψαμε και λίγο δέρμα. Σημασία όμως έχει ότι τα χρώματα ήταν υπέροχα κι από μακριά φαίνεται μόνο το νύχι σου που αστράφτει (κι ας σου έχει ξεφύγει και λίγο στα πλάγια).

Μετά από τις σκληρές δοκιμασίες που τα υποβάλαμε είδαμε ότι τα βερνίκια της IRIS Nails, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν ξεφλουδίζουν, όσα πιάτα κι αν πλύνετε ή όσα λάστιχα κι αν αλλάξετε, γιατί ζούμε στο 2017 και μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Με σήμα τα φτερά της Ίριδας, της θεάς του ουράνιου τόξου, σας δίνουν την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε 46 χρώματα που ξεκινούν από πολύ απαλά μπεζ και ροζ μέχρι σκούρα κόκκινα και μαύρα, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες αποχρώσεις.

Κάθε χρώμα αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα και ζει ακόμα περισσότερο αν το συνδυάσετε με το top/base coat, αλλά και αν έχετε ταλαιπωρήσει τα νύχια σας, το therapy της IRIS Nails, έχει την δύναμη να επαναφέρει την υγεία τους. Κάθε βερνίκι έχει ειδικά σχεδιασμένο πινέλο για να απλώνεται πιο εύκολα και ομοιόμορφα το χρώμα, όπως επίσης διαθέτει και διπλό καπάκι, για να μπορείτε να τα κουβαλάτε παντού μαζί σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα χυθούν στην τσάντα σας.

Η IRIS Nails, ούσα ελληνική εταιρεία παράγει τα βερνίκια της στην Ελλάδα και τους δίνει ελληνικά ονόματα, έτσι θα θυμάστε ευκολότερα ποιο είναι το αγαπημένο σας. Εμείς πάντως καταλήξαμε ομόφωνα ότι λατρέψαμε το Diamanti, ένα αστραφτερό γκρι-χρυσό, ότι πρέπει για τα ρεβεγιόν που έρχονται.

Τελική ετυμηγορία;

Τα κορίτσια της Popaganda εγκρίνουν!

Τα IRIS Nails μπορείτε να τα βρείτε στο irisnails.gr και σε φαρμακεία σε όλη τη χώρα.
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι