Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο παζάρι του Rock & Roll Circus

Είναι η εβδομάδα που γυρίζει. Σε 33 και 45, ου μην και 78 στροφές. Μετά από την πολύ επιτυχημένη τρίτη διοργάνωση του Vinyl Is Back στην Τεχνόπολη, έχουμε από σήμερα Πέμπτη το καθιερωμένο τριήμερο “Super Dynamic Sale” παζάρι του Rock & Roll Circus στο Κολωνάκι. Μια καλή ευκαιρία για να δείτε φίλους vinyl junkies, να κουτσομπολέψετε ενώ επιδίδεστε σε digging μέχρι τενοντίτιδας, να κηρύξετε την υπεροχή της Λίβερπουλ έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ρωτήσετε  τον Νίκο Πετρουλάκη τι έφαγαν οι Rolling Stones για πρωινό την 28η Οκτωβρίου του 1969 (ή πόσα κόκκινα παντελόνια έχει). Σας συμβουλεύουμε, αν μπορείτε, να μην περιμένετε το Σάββατο γιατί τα δισκάκια εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς όπως μας έχουν δείξει τα προηγούμενα χρόνια.

Ζητήσαμε από το Rock & Roll staff να μας συμπληρώσει την πρόταση, «Στο Super Dynamic Sale του 2014 θα βρείτε…»
Κι εκείνοι μίλησαν την αλήθεια:

–          Αποκλειστικές επανεκδόσεις από labels όπως Jazzman, Soul Jazz, Now Again, Light In The Attic και Sonorama με 30% έκπτωση.

–          Το limited box με 45αρια της Motown, The Motown 7s Box, με καλλιτέχνες όπως Marvin Gaye, Stevie Wonder, Supremes κ.ά. κι αυτό με 30% έκπτωση

–         Την επανέκδοση μετά από 40 χρόνια του θρυλικού lp του Bobby Charles που ηχογράφησε παρέα με τους Band και τον Dr. John (επίσης μείον 30%)

–          Το καινούριο box set του Mark Lanegan “Has God Seen My Shadow” (-30%).

–          Τις νέες κυκλοφορίες των Nick Cave, Melanie De Biasio, Jonathan Wilson, Courtney Barnett και πολλών άλλων με 30% έκπτωση.

–          Το ντεμπούτο lp των indie psych Temples Sun Structures  με 30% έκπτωση.

–          Την επανέκδοση του Never Coming Back της Shirley Nanette, από την Truth & Soul.

–          Original jazz, soul, reggae, psych, new wave και πάσης φύσεως lps στη μισή τιμή, καθώς χιλιάδες 45αρια με 1 ευρώ.

–          Ένας τυχερός θα κερδίσει, έπειτα από κλήρωση, ένα ολοκαίνουριο πικάπ Thorens Td 190-2.

–          Αμέτρητα cd, βιβλία και μουσικά περιοδικά με 1 ευρώ

Rock & Roll Circus, Σίνα 21, Κολωνάκι – 210 3620.144

Παναγιώτης Μένεγος

Share
Published by
Παναγιώτης Μένεγος