Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.10.2024

ΔΑΕΕ: Από κάπνισμα μελισσιών ξεκίνησε η πυρκαγιά στα Ροζενά Ξυλοκάστρου

Σε κάπνισμα μελισσιών φαίνεται ότι οφείλεται η έναρξη της πυρκαγιάς στα Ροζενά Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ΔΑΕΕ.
ΔΑΕΕ: Από κάπνισμα μελισσιών ξεκίνησε η πυρκαγιά στα Ροζενά Ξυλοκάστρου

Από θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών) φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 29/9 στην περιοχή Ροζενά Ξυλοκάστρου Κορινθίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ). H ΔΑΕΕ επέβαλε σήμερα διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα ο οποίος προέβη σε θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών) την ημερομηνία εκδήλωσης της πυρκαγιάς της 29ης Σεπτεμβρίου 2024, στα Ροζενά Ξυλοκάστρου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΑΕΕ, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών), που εκτελέστηκαν την ημερομηνία εκδήλωσης της πυρκαγιάς της 29ης Σεπτεμβρίου 2024, στην περιοχή Ροζενά της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και πλησίον της έναρξής της, σε χρονική εγγύτητα προς την εκδήλωσή της και ενώ στην περιοχή ο δείκτης επικινδυνότητας ήταν επιπέδου τέσσερα.

Με τα παραπάνω δεδομένα η ΔΑΕΕ συγκεντρώνει τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη διαβίβασή τους προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε σχέση με την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.