Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.08.2024

«Παρίσι 2024»: Συλλογή από “χρυσάφι” κάνει η Μπάιλς

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς κέρδισε ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο, κατακτώνταςτην πρώτη θέση στο άλμα γυναικών
«Παρίσι 2024»: Συλλογή από  “χρυσάφι” κάνει η Μπάιλς

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς συνεχίζει να λάμπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αφού κέρδισε ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο,κατακτώντας σήμερα (3/8) την πρώτη θέση στο άλμα γυναικών, μπροστά από τη Βραζιλιάνα Ρεμπέκα Αντράτε και τη συμπατριώτισσά της Τζέιντ Κάρει.
 Η Σιμόν Μπάιλς χρειάστηκε δύο εντυπωσιακά άλματα και μια φιγούρα που φέρει το όνομά της, τη «Biles II», για να κρεμάσει έναν τρίτο χρυσό στο λαιμό της, λαμβάνοντας βαθμολογία 15.300 , καθιερώνοντας περαιτέρω τον εαυτό της ως σούπερ σταρ αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. 

 Η Αμερικανίδα αθλήτρια, που έχει ήδη στεφθεί με αυτό το όργανο στο Ρίο το 2016, αυτό είναι το 7ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και το 10ο-συνολικά- μετάλλιο.
 
 «Δουλεύαμε για λίγο για να κάνουμε αυτό το άλμα το βασικό μου άλμα», αντέδρασε η Σιμόν Μπάιλς, «περήφανη» για τη δουλειά που πέτυχε για να πετύχει αυτόν τον νέο τίτλο. «Η Ρεμπέκα είναι πολύ καλή, με αναγκάζει να παραμείνω στο σημείο και μου αρέσει», πρόσθεσε ο Μπάιλς για την κύρια αντίπαλό της.

 Με αυτόν τον τίτλο, η Σιμόν Μπάιλς, που θεωρείται η σπουδαιότερη γυμνάστρια όλων των εποχών και που έφερε τους πάντες από το Χόλιγουντ μέχρι το Παρίσι στις εξέδρες, είναι Ολυμπιονίκης για 7η φορά. 

 Στα 27 της, η Σιμόν Μπαίλς επιστρέφει στο προσκήνιο αφού χρειάστηκε να διακόψει τους Αγώνες της στο Τόκιο και θα είναι στους τελικούς της δοκού ισορροπίας και του εδάφους τη Δευτέρα με μεγάλες ελπίδες να ολοκληρώσει το εξαιρετικό ολυμπιακό ρεκόρ της.

πηγή 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.