Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.07.2024

Μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται χωριά [ΒΙΝΤΕΟ]

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Πετριές Ευβοίας - Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων από τις περιοχές Κριεζά, Κοσκινά και Πετριές Ευβοίας.
Μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται χωριά [ΒΙΝΤΕΟ]

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Κριεζά, Κοσκινά και Πετριές Ευβοίας προκειμένου να απομακρυνθούν από τους παραπάνω οικισμούς λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα τα μηνύματα αναφέρουν:

«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κριεζά απομακρυνθείτε προς Λέπουρα και Βέλος. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κοσκινά απομακρυνθείτε προς Ζάρακες και Μεσοχώρια. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Πετριές απομακρυνθείτε προς Αγίους Αποστόλους. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Παράλληλα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πετριές του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.17 σε δασική έκταση ανάμεσα στις περιοχές Πετριές και Κριεζά Ευβοίας και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 30 οχήματα, 11 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για συντονισμό.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.