Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

«Mothers’ Instinct»: Η Αν Χάθαγουεϊ στον δυσκολότερο ρόλο της καριέρας της

Δυνατές ερμηνείες υπόσχονται η Αν Χάθαγουεϊ και η Τζέσικα Τσαστέιν στη δραματική ταινία του Μπενουά Ντελόμ.
«Mothers’ Instinct»: Η Αν Χάθαγουεϊ στον δυσκολότερο ρόλο της καριέρας της

Δυνατές ερμηνείες υπόσχονται η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) και η Τζέσικα Τσαστέιν (Jessica Chastain) στη δραματική ταινία του Μπενουά Ντελόμ (Benoît Delhomme), «Mothers’ Instinct».

Οι δύο διάσημες πρωταγωνίστριες υποδύονται αντίστοιχα τη Celine και την Alice, δύο κολλητές φίλες τη δεκαετία του 60, οι οποίες μοιάζουν αχώριστες, μέχρι που ένα τραγικό γεγονός μετατρέπει τη φιλία τους σε κάτι σκοτεινό, με φόντο την πολυτελή τους ζωή.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τη Σάρα Κόνραντ-Κρέλερ (Sarah Conradt-Kroehler) βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα της Μπάρμπαρα ‘Αμπελ (Barbara Abel).

Το καστ συμπληρώνουν ο Άντερς Ντάνιελσεν Λι (Anders Danielsen Lie), ο Τζος Τσαρλς (Josh Charles) και η Καρολάιν Λάγκερφελτ (Caroline Lagerfelt). 

Το ριμέικ της βελγικής ταινίας «Duelles» του 2018 το οποίο χρηματοδοτείται από την Anton έχει τις δύο βραβευμένες με Όσκαρ πρωταγωνίστριες στην παραγωγή μαζί με τη συνεργάτιδα τους Kelly Carmichael μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το Indieware.

H Χάθαγουεϊ σε παλαιότερη συνέντευξή της χαρακτήρισε τον ρόλο ως τον «δυσκολότερο» μέχρι σήμερα στην καριέρα της. «’Αγγιξε τον χειρότερο φόβο μου και παραλίγο να αποχωρήσω από την ταινία γιατί δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα ως ηθοποιός», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη Vogue Hong Kong.

Η Neon αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Mothers’ Instinct» σε επιλεγμένους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου πριν την κυκλοφορία της σε VOD στις 13 Αυγούστου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.