Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του Gladiator II και ο Paul Mescal είναι αγριεμένος

Με τον Paul Mescal, τον Pedro Pascal και τον Denzel Washington σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον Ridley Scott στη σκηνοθεσία, οι μάχες φαίνεται πως θα είναι πραγματικά επικές.
Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του Gladiator II και ο Paul Mescal είναι αγριεμένος

Photo: ©Paramount Pictures

Μετά από μεγάλη αναμονή, δημοσίευση φωτογραφιών και πόστερ, το πρώτο τρέιλερ του Gladiator 2 μόλις κυκλοφόρησε και εκτός από επικό, είναι και χορταστικό.

Με διάρκεια τρία λεπτά, προσφέρει μία απολαυστική, αρχική ματιά στο σίκουελ του Ridley Scott, 24 χρόνια μετά την πρώτη οσκαρική ταινία με τους Russell Crowe (Μάξιμος) και Joaquin Phoenix (Κόμμοδος).

Το τρέιλερ είναι γεμάτο από μάχες με τη μεγαλύτερη εκείνη μεταξύ των Paul Mescal και Pedro Pascal, τόσο στην αρένα του Κολοσσαίου, όσο και έξω από αυτήν.

Ο Mescal κρατά τον ρόλο του Λούσιου, αλλιώς του Λεύκιου Βέρου, εγγονού του πρώην αυτοκράτορα της Ρώμης, Μάρκου Αυρήλιου και γιου της Λουκίλας (θα δούμε ξανά στον ρόλο την Connie Nielsen), που ζει με τη γυναίκα και το παιδί του στη Νουμιδία.

Ρωμαίοι στρατιώτες με επικεφαλής τον στρατηγό Μάρκο Ακάκιο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Pascal, εισβάλλουν, αναγκάζοντας τον Λούσιο σε σκλαβιά. Εμπνευσμένος από τη στάση του Μάξιμου, ο Λούσιος αποφασίζει να πολεμήσει ως μονομάχος ενώ αντιτίθεται στην κυριαρχία των νεαρών αυτοκρατόρων Καρακάλλα (επίσημα γνωστός ως Αντωνίνος) και Γέτα.

Σύμφωνα με τον Paul Mescal και τα όσα ανέφερε στο Vanity Fair, το Gladiator 2 αναφέρεται στο «τι προτίθεται να κάνουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν, αλλά και για να κερδίσουν».

Καθώς ξεκινά η ταινία, ο Λούσιος του Mescal έχει γυναίκα και παιδί και ζει μια σχετικά ήρεμη ζωή μαζί τους μέχρι που κατακτητές από την πατρίδα του αρχίζουν να επεμβαίνουν. «Έχει ριζώσει σε μια παραλιακή πόλη στη Νουμιδία», δηλώνει ο Scott και συνεχίζει: «Είναι ένας από τους τελευταίους επιζώντες πολιτισμούς, καθώς οι Ρωμαίοι αρχίζουν να κατεβαίνουν στη Βόρεια Αφρική και να τα καταλαμβάνουν όλα».

«Τον αποκαλώ Brick Wall Paul», δήλωσε με τη σειρά του, ο Pedro Pascal όσον αφορά τη σωματική μεταμόρφωση του συμπρωταγωνιστή του. «Έγινε τόσο εξωφρενικά μυώδης και δυνατός. Θα προτιμούσα να με πετάξουν από το παράθυρο ενός κτιρίου, παρά να χρειαστεί να τον πολεμήσω ξανά», έχει πει χαριτολογώντας. 

Σχετικά με τον ρόλο του, σημειώνει: «Ο Ακάκιος είναι ένας μαχητής που έμαθε από τους καλύτερους και αυτός ο κώδικας τιμής είναι ριζωμένος στην εκπαίδευση και στην ύπαρξή του».

Το καστ συμπληρώνουν οι Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Derek Jacobi.

Το Gladiator 2 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.