Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.10.2024

Ρέντη: Οι γονείς του 18χρονου καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν απειλές

Αύριο απολογείται στον ανακριτή Πειραιά ο 18χρονος.
Ρέντη: Οι γονείς του 18χρονου καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν απειλές

Απειλητικό μήνυμα καταγγέλλει ότι δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου κατηγορούμενου για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε αστυνομικό στου Ρέντη. Η οικογένεια, επιβεβαίωσε την εξέλιξη, την ώρα που ο 16χρονος αδελφός του κατηγορούμενου έδινε συμπληρωματική κατάθεση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» οι γονείς του 18χρονου παρουσίασαν τα μηνύματα που δέχτηκαν στο Messenger από αγνώστους και πρόσθεσαν ότι έχουν ενημερώσει σχετικά τις αρχές.

«Δέχτηκα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το κινητό μου, το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια», είπε η μητέρα του αρχικά.

Αντίστοιχα, ο πατέρας του 18χρονου κατήγγειλε ότι «δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα», ενώ τόνισε ότι «ζητάμε ταπεινά συγγνώμη εάν το έχει κάνει το παιδί μας».

Παράλληλα, για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο αδερφός του 18χρονου στην αστυνομία, όπου είπε πως προσπάθησε να αποτρέψει τον 18χρονο να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους οπαδούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, καθώς φοβήθηκε πως θα γίνουν επεισόδια.. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι προκύπτουν αντιφάσεις ανάμεσα στην αρχική κατάθεση και την ομολογία του φερόμενους ως δράστη.

Ο αδερφός του 18χρονου φέρεται να είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ: «Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του Αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους Αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει».

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, νοσηλεύεται για έβδομη μέρα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί προχώρησαν χτες στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του αστυνομικού, λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.