Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2024

Συνελήφθη γνωστός τράπερ για συμμετοχή σε σπείρα διαρρηκτών που χτυπούσε ΑΤΜ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε ATM σε όλη την Ελλάδα.
Συνελήφθη γνωστός τράπερ για συμμετοχή σε σπείρα διαρρηκτών που χτυπούσε ΑΤΜ

Στην εξάρθρωση εγκληματικής συμμορίας που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα τρία μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν – ανάμεσα στα οποία είναι κι ένας τράπερ – είχαν πραγματοποιήσει 10 διαρρήξεις σε ΑΤΜ.

Από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις εκρήξεων ΑΤΜ σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και 7 κλοπές οχημάτων, ενώ το παράνομο οικονομικό όφελος της οργάνωσης υπολογίζεται στο ποσό των 710.000 ευρώ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθη συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δραστών, για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού εντός της οικίας του, την οποία επισκεπτόταν συχνά ο εν λόγω δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- πιστόλια και πλήθος φυσιγγίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία – κατά περίπτωση – για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες αυτών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εκρήξεις, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες και όπλα, πλαστογραφία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.