Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.10.2024

Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον χάνει σε κουίζ νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα σχόλια της πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, μετά την ήττα της από τη γνωστή τηλεπερσόνα.
Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον χάνει σε κουίζ νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο νέο ντοκιμαντέρ της Hillary Clinton και της κόρης της, Chelsea, “Gutsy” που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο Apple TV, οι δύο κυρίες συναντούν άλλες εξίσου δυναμικές και τολμηρές γυναίκες, συζητώντας μαζί τους σοβαρά ζητήματα, αλλά και λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών σε ένα από τα 8 επεισόδια της σειράς, βρέθηκε και η Kim Kardashian, η οποία μάλιστα κέρδισε την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ σε ένα quiz. 

Πιο αναλυτικά, όπως παρακολουθούμε στο βίντεο, η Chelsea προκάλεσε τις δύο γυναίκες να αναμετρηθούν πάνω στις νομικές τους γνώσεις, δεδομένου ότι η Kardashian τα τελευταία χρόνια διάβαζε σκληρά για να μπει στη νομική, ενώ η Clinton είναι εδώ και δεκαετίες πτυχιούχος από το Πανεπιστήμιο Yale και έχει εξασκήσει στο παρελθόν το επάγγελμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apple TV+ (@appletvplus)

Παρόλα αυτά, η Kardashian κατάφερε να κερδίσει την πρώην Πρώτη Κυρία, με την Clinton να εξηγεί σε συνέντευξή της πως είχε ένα προβάδισμα, από τη στιγμή που τα είχε πιο φρέσκα. “Ήταν αποκαρδιωτικό”, δήλωσε με χιούμορ η Clinton για την ήττα της, όταν η Kardashian αναδείχθηκε νικήτρια. 

Στο επεισόδιο, η Kardashian μιλάει για την εμπειρία της και για τη δύσκολη περίοδο όταν χρειάστηκε να δώσει 3 φορές τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου. “Τα παιδιά μου ήταν εκεί κάθε φορά όταν άνοιγα τα αποτελέσμαστα και έτσι με έβλεπαν να κλαίω. Και την τελευταία φορά, με είδαν να κλαίω με τα καλύτερα δάκρυα χαράς που τα κατάφερα”, ανέφερε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kardashian αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του πατέρα της, προκειμένου να δώσει φωνή σε ανθρώπους που δικάστηκαν άδικα, χαρίζοντάς τους την ελευθερία τους. Μάλιστα, η Chelsea Clinton έχει μοιραστεί την επιθυμία της να συνεργαστεί με την Kardashian για το σημαντικό αυτό σκοπό. “Γνωρίζει πολύ καλά πώς η διασημότητά της μπορεί να κάνει τη διαφορά με θετικό τρόπο και πού με αρνητικό. Δεν θέλει ποτέ να κάνει μία αρνητική διαφορά, έτσι με το να είναι λογική και σκεπτική για το πώς και πού πρέπει να αναμειχθεί ήταν αρκετά εντυπωσιακό σε εμάς. Θέλω, ακόμα και μετά τη σειρά, να κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω σε αυτό”, εξήγησε η Chelsea Clinton.

Όσο για την ήττα της, η Clinton εξήγησε πως ενώ ήξερε τις απαντήσεις, ένιωσε συνεπαρμένη από το πόσο καλά τα πήγαινε η “αντίπαλός” της. “Ήθελα να ρίξω τον προβολέα πάνω της, όχι ότι το χρειάζεται, όμως δούλεψε τόσο σκληρά για να τα καταφέρει”, επεσήμανε η Clinton, χωρίς όμως να εννοεί πως την άφησε να κερδίσει.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.