Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.04.2024

Vivliopoleiopataki.gr: Ο ιδανικός προορισμός για όλους τους φίλους του βιβλίου

Αυτές τις δύσκολες μέρες που για την ασφάλεια της οικογένειας και των γύρω μας, μένουμε σπίτι, δε χρειάζεται να κοιτάμε τις κλειστές μας πόρτες μα τις ανοιχτές, τις πόρτες των βιβλίων.Όσο μένουμε σπίτι, ανοίγουμε βιβλία και ταξιδεύουμε!
Vivliopoleiopataki.gr: Ο ιδανικός προορισμός για όλους τους φίλους του βιβλίου

Μια δραστηριότητα η οποία συγκεντρώνει τη φροντίδα μας αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι, ακόμη πιο έντονα, είναι το online γενικό βιβλιοπωλείο μας www.vivliopoleiopataki.gr, το e-shop του Βιβλιοπωλείου Πατάκη. 

Vivliopoleiopataki.gr: Ένα εύχρηστο e-shop με βιβλία όλων των εκδοτών και χαρτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ασφαλής μεταφορά με δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ σε όλη την Ελλάδα.

Στo e-shop vivliopoleiopataki.gr, που αναβαθμίστηκε πολύ, ο επισκέπτης βρίσκει εύκολα και γρήγορα τα βιβλία που ψάχνει και άλλα που ταιριάζουν στις διαφορετικές διαθέσεις του. 

Το e-shop φιλοδοξεί να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση των βιβλίων.  

Όλοι οι Έλληνες εκδότες και οι μεγαλύτεροι ξένοι εκδοτικοί οίκοι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

  • Περισσότερα από 340.000 βιβλία, 1.300 εκδοτικοί οίκοι, ώστε να επιλέξουν οι αναγνώστες από νέες κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις. 
  • Προτάσεις βιβλίων, μπεστ σέλερ και μίνι συλλογές, ώστε να επιλέξει εύκολα ο αναγνώστης ανάλογα με την ανάγκη ή τη διάθεσή σου. 
  • Όλα τα σχολικά βοηθήματα και όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία. 
  • Πλήρες χαρτοπωλείο και εξαιρετικά πρωτότυπες προτάσεις δώρων. 
  • Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς όλα τα νέα βιβλία προσφέρονται με έκπτωση 10%, ενώ θα βρείτε παλαιότερους τίτλους και προσφορές με έκπτωση ως 80%.
  • Ο καθένας μπορεί να κάνει τις αγορές του και μέσα από το τηλ. 210.36.500.80 ή το e-mail [email protected], όπου μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια του προσωπικού για να επιλέξει ή να ολοκληρώσει την παραγγελία του.
  • ΑΣΦΑΛΗΣ παράδοση με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για αγορές από 20 ευρώ και πάνω.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.