Atelier Nespresso: Μοναδικές δημιουργίες κορυφαίων σεφ με πρωταγωνιστή τον καφέ
Με αφετηρία τη Λυών της Γαλλίας και μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο, το Atelier Nespresso,ένα pop-up εστιατόριο με την υπογραφή της Nespresso, άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο για πρώτη φορά στην Αθήνα και υποδέχθηκε για δύο ημέρες τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.
Μοσχαράκι γάλακτος από τη φάρμα με ζωμό με μελίλωτο και σαμπαγιόν Nespresso Roma, Χτένια Ιονίου με υφές από καρότο και passion fruit με νύξεις NespressoDharkan, ήταν μερικά από τα πιάτα που είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι καλεσμένοι διά χειρός των βραβευμένων με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο chefs, Άγγελου Λάντου (Σπονδή) και Έκτορα Μποτρίνι (Etrusco, Botrini’s). Το επιδόρπιο είχε την υπογραφή των δύο διακεκριμένων pastrychefs, Στέλιου Παρλιάρου και Δημήτρη Χρονόπουλου, ενώ τη λίστα κρασιών επιμελήθηκε ο γνωστός sommelier, Απόστολος Πλαχούρας.
Τις συνταγές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση μπορείτε να τις βρείτε εδώ.