Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.10.2024

Επανέρχονται οι βροχές την Παρασκευή 19 Αυγούστου

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια.
Επανέρχονται οι βροχές την Παρασκευή 19 Αυγούστου

Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά αναμένονται την Παρασκευή, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής χωράς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  3 με 5 και βαθμιαία τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις και  πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρες βροχές ή  μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός, θα εμφανιστούν  τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 35 βαθμούς. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές  και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικέ 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 κατά τόπους 36 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.