Μετά τη viral επιτυχία του Tumblr blog “How to Make Me Come”, μία νέα ιστοσελίδα έκανε την εμφάνισή της για να σπάσει τα ταμπού της κοινωνίας γύρω από την γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση και απόλαυση. Το OMGYes θέλει να εκπαιδεύσει τους χρήστες του για να δημιουργήσουν καλύτερους και πιο απολαυστικούς οργασμούς. Χρησιμοποιεί έρευνες για την σεξουαλική ικανοποίηση για να υπογραμμίσει τεχνικές, οι οποίες εστιάζουν σε 12 τεχνικές, όπως ο «ρυθμός» και τα «πολλαπλάσια».

Η ιστοσελίδα κέρδισε προσοχή όταν η Emma Watson ανακοίνωσε πως έγινε συνδρομήτρια επί πληρωμή. Αλλά αυτό που κάνει το OMGYes τόσο μοναδικό είναι το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει βίντεο από διάφορους εθελοντές που δείχνουν πως εφαρμόζουν τις τεχνικές στους εαυτούς τους, καθώς και οδηγίες που οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν για να κάνουν εξάσκηση και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους. Αν σκεφτούμε πόσα βίντεο υπάρχουν εκεί έξω που παρουσιάζουν τον γυναικείο αυνανισμό ως κάτι ερεθιστικό για το ανδρικό βλέμμα, είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό και εντυπωσιακό που το ίδιο περιεχόμενο απευθύνεται στον αρχικό του αποδέκτη -τις γυναίκες- και την δική τους ενδυνάμωση, απόλαυση και ικανοποίηση! 

Τα βίντεο είναι προσγειωμένα και ξεκάθαρα. Σύντομα, θα καταλάβετε ότι δεν είμαστε καθόλου συνηθισμένοι να βλέπουμε γυναίκες να μιλάνε με ειλικρίνεια και φυσικότητα για τις επιθυμίες τους και τα σώματά τους, αλλά σε μια μηχανοποιημένη στερεοτυπική απάντηση «ουρλιαχτού» για το αρσενικό εγώ

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα του Cosmopolitan για τον Γυναικείο Οργασμό, μόνο το 57% των γυναικών συνήθως φτάνουν σε οργασμό μετά από διείσδυση, συγκριτικά με το 95% των ανδρών. Για πολλές γυναίκες, τα προκαταρκτικά και ο ερεθισμός της κλειτορίδας είναι απαραίτητα.

Τεχνικές του OMGYes!

Δεν είναι όλα όσα παρουσιάζει η ιστοσελίδα επαναστατικά: η σημασία του feedback για το τι ευχαριστεί τις γυναίκες δεν είναι καινούργια ιδέα στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.

Ευτυχώς, η στάση της κοινωνίας έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά περιμένουμε τη μέρα που η «απομυθοποίηση» της γυναικείας ικανοποίησης θα μοιάζει μια τόσο περίεργη και παλιομοδίτικη ιδέα όσο ότι ο αυνανισμός οδηγεί στην τύφλωση…