Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.04.2024

Η Popaganda σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου Σκαρφίσου κάτι!
 του Τσακ Πόλανικ

Από τις εκδόσεις Αίολος.
Η Popaganda σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου Σκαρφίσου κάτι!
 του Τσακ Πόλανικ

Διηγήσεις και ιστορίες από τον μετρ του σαρκασμού και του μηδενισμού, Τσακ Πόλανικ, που γράφτηκαν σε διαφορετικές περιόδους της μέχρι τώρα συγγραφικής του πορείας και συγκεντρώθηκαν σε αυτόν εδώ τον τόμο.

Μέσ’ απ’ αυτές παρελαύνουν, μεταξύ άλλων, μαϊμούδες που διαπρέπουν στον χώρο του μάρκετινγκ, θεραπευτές μασάζ που παρέχουν ανακούφιση σε πελάτες με ανίατες ασθένειες, μαθητές εθισμένοι στο ηλεκτροσόκ από καρδιακούς απινιδωτές, στρίπερ με ειδικές ανάγκες, φλαμίνγκο που κάνουν πεζοδρόμιο, αλλά και το ίδιο το φάντασμα του Τάιλερ Ντέρντεν, που κάνει ένα πέρασμα λίγο προτού λάβει λογοτεχνική σάρκα και οστά στο Fight Club. Ο Πόλανικ σκαρφίζεται ιστορίες με το γνώριμο σκοτεινό και αλλόκοτο χιούμορ του προσκαλώντας μας να χαθούμε μαζί του στον δαιδαλώδη λαβύρινθο του μυαλού του.

Ο Τσακ Πόλανικ (Chuck Palahniuk), αμερικανός συγγραφέας, δημοσιογράφος και δοκιμιογράφος, ουκρανικής καταγωγής, γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1962, στην πόλη Πάσκο της Ουάσιγκτον.

Σατιρικός, ανατρεπτικός, με αυτοκαταστροφικούς, ακραίους ήρωες στα έργα του, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μηδενιστής, κάτι που ο ίδιος δεν δέχεται, αντιλέγοντας ότι τον αποκαλούν έτσι όσοι είναι αντίθετοι στις αντιλήψεις που κυριαρχούν στα βιβλία του.
Ο ίδιος προσδιορίζει τα έργα του ως λογοτεχνία της παραβατικότητας (transgressive fiction).
To βιβλίο που τον καθιέρωσε είναι το πολυβραβευμένο καλτ μυθιστόρημα Fight Club (Λέσχη της Μάχης, Αίολος 2017), που μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο.
Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Popaganda σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «Σκαρφίσου κάτι!
», του Τσακ Πόλανικ , από τις εκδόσεις Αίολος. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Οι 2 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τις εκδόσεις Αίολος, Χαριλάου Τρικούπη 25.

 
 
 
 
 
AdTech Ad
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.