TIMELINE

Η Billie Eilish όταν μιλάει για την αυτο-ικανοποίηση και τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, τα λέει χύμα

Η Billie Eilish όταν αποφασίζει να αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό της, δεν βάζει φίλτρα. Πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν μια ρεπόρτερ του Variety την ρώτησε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση πώς νιώθει που έκανε coming out, επειδή σε μία πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι έλκεται από τις γυναίκες. Η ερώτηση τη βρήκε απροετοίμαστη και μπερδεμένη γιατί η ίδια ποτέ δεν ένιωσε ότι αποκάλυψε κάτι που έπρεπε να γίνει τεράστιο θέμα αφού πίστευε ότι το να την ελκύουν και τα δύο φύλα ήταν κάτι εμφανές στην ίδια. Πιο συγκεκριμένα αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε χωρίς να βάζουμε ταμπέλες.

Φαίνεται πως όλο αυτό τώρα πια το έχει αφήσει πίσω της και αποφάσισε τις τελευταίες μέρες να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα την απασχολούν σε σχέση με τη σεξουαλικότητά της. Πολύ ανοιχτά όμως (no pun intended).

Κατά τη διάρκεια του DJ set της στο Coachella έπαιξε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο τραγούδι της “Lunch” -το οποίο ήταν γεμάτο με σεξουαλικούς στίχους- και μετά ήρθε και ένα αφιέρωμα του Rolling Stone στο οποίο η Billie μίλησε για την έμπνευση πίσω από το κομμάτι.

«Έγραψα μέρος του τραγουδιού πριν καν κάνω οτιδήποτε με κάποιο κορίτσι και μετά έγραψα το υπόλοιπο. Ήμουν ερωτευμένη με κορίτσια για όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν το είχα καταλάβει, μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να έχω το πρόσωπό μου μέσα σε έναν γυναικείο κόλπο».

Οι στίχοι του κομματιού αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα: “So now she’s coming up the stairs / So I’m pulling up a chair / And I’m putting up my hair / I could eat that girl for lunch / And she dances on my tongue / Tastes like she might be the one.”

Προχώρησε όμως και σε άλλες αποκαλύψεις για το πώς απολαμβάνει τη σεξουαλικότητα, με επίκεντρο την αυτο-ικανοποίηση.

Της αρέσει να μιλάει για το σεξ

«Βασικά μιλάω για το σεξ όποτε μπορώ», είπε στο Rolling Stone. «Αυτό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα».

Το σεξ τη βοηθά να αποσυμπιεστεί

Η Billie έχει αγκαλιάσει τη σεξουαλική της ζωή ως τρόπο χαλάρωσης: «Πιστεύω ότι γενικά αποδοκιμάζεται το να μιλάμε για το σεξ και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει» τόνισε, προσθέτοντας ότι τη βοηθά να αποσυμπιεστεί και μάλιστα ότι μπορεί να τη σώσει κάποιες φορές. «Το προτείνω ανεπιφύλακτα».

Ο αυνανισμός της δίνει αυτοπεποίθηση

«Μοιράζομαι πολλές πληροφορίες το ξέρω, αλλά η ευχαρίστηση του εαυτού μου είναι ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος της ζωής μου και μια τεράστια, τεράστια βοήθεια για μένα», είπε  και πρόσθεσε: «Ο κόσμος θα έπρεπε να το παίζει, φίλε. Το τονίζω αυτό ως άνθρωπος με ακραία προβλήματα αποδοχής σώματος και δυσμορφία, που τα είχα όλη μου τη ζωή».

Της αρέσει να αυνανίζεται μπροστά σε καθρέφτη

«Εν μέρει επειδή είναι hot, αλλά με κάνει επίσης να έχω μια τόσο ωμή, βαθιά σύνδεση με τον εαυτό μου και το σώμα μου και να έχω μια αγάπη για το σώμα μου, που πραγματικά δεν είχα ποτέ. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ χρήσιμο να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι, “δείχνω πολύ ωραία αυτή τη στιγμή”».

Αυτή θα φτιάξει τo mood

Η μισή “αρχοντιά” είναι το προκαταρκτικό παιχνίδι και η Billie αυτό το κομμάτι φαίνεται ότι το καλύπτει, ακόμα και όταν είναι μόνη της.

«Μπορείς να φτιάξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι για να βεβαιωθείς ότι φαίνεσαι ωραία. Μπορείς να κάνεις το φως εξαιρετικά αμυδρό, μπορείς να είσαι με ένα συγκεκριμένο ντύσιμο ή σε μια συγκεκριμένη θέση που είναι πιο κολακευτική».

Θεωρεί τον εαυτό της επαγγελματία στην αυτο-ικανοποίηση

«Θα έπρεπε να κάνω διδακτορικό στον αυνανισμό. Διαπίστωσα ότι το να κοιτάζω τον εαυτό μου και να παρακολουθώ τον εαυτό μου να νιώθει ευχαρίστηση, ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να μάθω να με αγαπώ, να με αποδέχομαι και να νιώθω άνετα και δυνατή».

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

Share
Published by
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά