Εφόσον θίξαμε το θέμα «φαλάφελ στην Αθήνα», περνάμε σε ένα άλλο, εξίσου επίπονο, αυτή τη φορά ιταλικό, που ακούει στο όνομα «πίτσα». Στη Mystic Pizza ο Μπάμπης Ανανιάδης υιοθετεί και στηρίζει την φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής και γίνεται ο πρώτος που αντί για το κλασικό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χρησιμοποιεί βιολογικό αλεύρι κάνναβης. Επίσης, ήταν από τους πρώτους που έφτιαξε πίτσες και με αλεύρι Ντίνκελ, για εκείνους με δυσανεξία στη γλουτένη. Πίσω στα σχετικά με το μενού, τα είδη είναι πολλά, πίτσες (και χορτοφαγικές και vegan), ζυμαρικά, πενιρλί, λαχματζούν, ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά. Η εικονιζόμενη πίτσα, Indian με κοτόπουλο και curry, δοκιμάστηκε από τη Λίνα Ρόκου και συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Mystic Pizza: Εμμ. Μπενάκη 76, Εξάρχεια, 210 3839500 // Γ. Ολυμπίου & Βεΐκου, Κουκάκι, 210 9592092 // Σαρανταπόρου 1 & Μεσογείων, Χολαργός,210 6545000
Ώρες παράδοσης 13:00 – 01:00, Σαβ. & Κυρ. 17:00 – 01:00