Categories: ΓΕΥΣΗ

Μήπως η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο είναι vegan;

Κανείς δεν θα πει όχι σε αυτά τα θαλασσινά φιλετάκια από τόφου. «Γιατί και ο βιγκαν θέλει τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά του! Και μπορεί!» γράφει ο Κωνσταντίνος Δήμουλας.

«Εύκολο, νόστιμο και με όλο το άρωμα της θάλασσας! Ένας μεζές που όλοι θα αγαπήσουν! Φυσικά το τοφου το συνοδεύουμε με την ωραιότερη σκορδαλιά εβερ! Μια δοκιμή θα σε πείσει!». Η προετοιμασία θέλει μόνο 20 λεπτά και το μαγείρεμα 35 και θα βγουν ωραιότατες 4 μερίδες.

Δείτε το βίντεο της συνταγής:

Αναλυτικά οι οδηγίες στο site Beets-Me.com.
POPAGANDA