Categories: ΓΕΥΣΗ

H Estrella Damm και το Cinco έφεραν άρωμα Βαρκελώνης στην καρδιά της Αθήνας

Λαμπερός ήλιος, έντονα χρώματα, γραφικά σοκάκια και μια μεγάλη παραλία: γίνεται οι εικόνες της όμορφης Βαρκελώνης να χωρέσουν σε ένα μπουκάλι; Η Estrella Damm, νούμερο ένα μπύρα σε κατανάλωση στη Βαρκελώνη πρωταγωνίστησε στη βραδιά που διοργανώθηκε στο Cinco στο Κολωνάκι δίνοντας μεσογειακό touch με την πλούσια γεύση της.

Ο Γιάννης Μαρκαδάκης επιμελήθηκε τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς που ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, η Claudia Matola έντυσε ιδανικά το σκηνικό με τις «ισπανόφωνες» μουσικές επιλογές της και η δροσερή, αυθεντική premium lager Estrella, πιστή στο motto της Μediterraneamente συνδύασε τη γεύση της με τον Μεσογειακό τρόπο ζωής- είναι χαρακτηριστικό ότι για την παραγωγή της μπύρας χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά της Μεσογείου. 

Η ιστορία της Estrella ξεκινάει το 1876 από τον ιδρυτή της ζυθοποιίας Αugust Damm και ακόμα και σήμερα παράγεται με βάση την παραδοσιακή συνταγή της εποχής εκείνης και εκφράζει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύει η αγαπημένη μας πόλη: το πάθος, το στυλ, την τέχνη και την κουλτούρα. Ιn Estrella we trust!

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή