Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις αναμένονται την Τετάρτη 9/12

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες σε ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες στα βόρεια κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια. Πιθανότητα ασθενών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια τοπικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA