ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Tο στέκι για καλοφαγάδες στην Αγίας Ειρήνης

Με ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση και τη φιλοξενία, το Eatery Bairaktaris είναι το στέκι των καλοφαγάδων. Το Eatery του Μπαϊρακτάρη αγαπήθηκε αμέσως για τις μεσογειακές και ανατολίτικες γεύσεις,  που εντυπωσιάζουν από την πρώτη μπουκιά. Το κοτόπουλο Σισλίκ, τα BBQ Chicken Wings και φυσικά το μοναδικό του Κεμπάπ, που μετράει δεκαετίες επιτυχίας.

Το μενού περιέχει πιάτα για κάθε γούστο. Ο παραδοσιακός αέρας, οι εκλεπτυσμένες πινελιές και οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, δημιουργούν ποιοτικές προτάσεις όπως το αφράτο και τραγανό Φαλάφελ, το οποίο παρασκευάζεται βάσει παραδοσιακής ανατολίτικης συνταγής από ρεβίθι. Το Φαλάφελ είναι χειροποίητο και καταπράσινο, με άφθονα φρέσκα μυρωδικά και σερβίρεται με σως ταχίνι, τοματίνια, μαρουλάκι little gem, τηγανιτή μελιτζάνα και ζεστή πιτούλα. Στο Eatery μπορείς επίσης να δοκιμάσεις κλασικές γεύσεις, μέσα από μία μοντέρνα ματιά όπως το  κοτόπουλο Σισλίκ και την περιβόητη μερίδα Κεμπάπ.

To Σισλίκ, δύο σούβλες κοτόπουλου σε μαρινάδα γιαουρτιού και φρεσκοψημένες πιτούλες, είναι ένα πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις.

Την προσοχή σου αξίζουν ακόμα τα πεντανόστιμα BBQ Chicken wings. Φτερούγες κοτόπουλου, με την ιδιαίτερη σως ρόδι. Φυσικά, δεν μπορείς να αποφύγεις τον πειρασμό για ένα κεμπάπ, σε smashed εκδοχή, με λεπτοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό, ντομάτα, πάπρικα και τζατζίκι με στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι.

Απόλαυσε τη βόλτα σου στην καρδιά της Αθήνας και κάνε μία στάση στα τραπεζάκια του Eatery Bairaktaris, για να δοκιμάσεις τα πιάτα υψηλής γαστρονομικής ποιότητας. Στο Eatery κάθε στιγμή της ημέρας είναι μια γευστική εμπειρία.

Eatery Bairaktaris
Αιόλου 29, τηλ: 210-3220203
www.facebook.com/bairaktariseatery
www.instagram.com/eateryathens
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA