ΓΕΥΣΗ

The Souvlaki Reviewers

Η οικονομική κρίση έκανε ξανά της μόδας το σουβλάκι και το επανέφερε στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες. Η χαμηλή τιμή και…

12 years ago

Τα απόλυτα umami μακαρόνια με κιμά

Κάθομαι στον καναπέ, έχω δίπλα μου ένα τσάι που κρύωσε, ανοιχτό το Google και σκέφτομαι τι να γράψω. Είναι σαν…

12 years ago

Μαγειρεύοντας αιγυπτιακά στην Πλάκα

  Φρυγανισμένο ψωμί σε κομμάτια στρώνεται σε ένα μεγάλο στρογγυλό ταψί και από πάνω μπαίνει ρύζι, ζωμός από κρέας με…

12 years ago

Ένα ελληνικό ελαιόλαδο στα καλύτερα του κόσμου

    Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε ακριβά μπουκαλάκια; Θα ήταν πολύ εύκολο να ενστερνιστούμε τη συγκεκριμένη φράση, αν στη…

12 years ago

Η σημασία του να κάνεις με το τίποτα κάτι

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό στις μέρες μας να μιλάς για φαγητό, και γενικότερα να ασχολείσαι…

12 years ago

Βρομιάρικη κότα

Τις τελευταίες μέρες, όποιο social media και να δεις είναι πνιγμένο από φωτογραφίες σκαλισμένων κολοκυθών και μεταμφιεσμένων νεαρών που κάνουν…

12 years ago

Η μανία με τα ντόνατ

Εν αρχή-στα μακρινά ‘90s, ήσαν τα McDonald’s. Τα ‘00s έφεραν τα Starbucks. Οι Έλληνες παρουσιάζουμε μια μανία να «αντιγράφουμε» τους…

12 years ago

Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας

Φούρνοι ξεπετάγονται γύρω γύρω, στα προάστια, στους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους, στην καρδιά του κέντρου. Φωτεινές πινακίδες, τεράστιες τζαμένιες βιτρίνες, καταστήματα…

12 years ago

Food porn

  Όλη αυτή η τρέλα με το φαγητό που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και πρωτοξεκίνησε πιστεύω από τον αγαπημένο κύριο…

12 years ago

Μια Κάππαρη στο Θησείο

http://youtu.be/nvVnr8b9tqk Σε αυτό το ιστορικό πέτρινο κτίριο του Θησείου, εκεί που στις αρχές του 19ου αιώνα βρισκόταν η θρυλική μπυραρία…

12 years ago