ΓΕΥΣΗ

Οι τίμιες ψαροταβέρνες της Αθήνας

Είχε τύχει μια φορά, όταν ήμουν παιδάκι, να βρεθώ στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, μαζί με τη θεία- μαγείρισσα που διάλεγε εκλεκτή…

12 years ago

Η hortopita κατακτά το Μανχάταν

  Είναι κάτι λέξεις, γνώριμες και καθημερινές όπως «σουβλάκι», «ούζο» και «κέφι» που από μακριά φωνάζουν Ελλάδα. Ανάμεσα σ’ αυτές,…

12 years ago

“Παλαιώνω κοκτέιλ μέσα σε ασκούς από κατσικίσιο δέρμα”

Ο Simone Caporale, του λονδρέζικου «Artesian Cocktail Bar», είναι γνωστός παγκοσμίως για το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ αλλά και για…

12 years ago

“Οι Έλληνες δεν έχουν αισθητικό κριτήριο και αυτό φαίνεται και στο φαγητό”

Μετά από μια επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία στο Milos αποφάσισες να πας στον ακριβώς απέναντι δρόμο (γεωγραφικά) και να επαναπροσδιορίσεις το…

12 years ago

Η Θεότητα της Ζωής μένει στο Λονδίνο

Περιέργραψέ μου μια καθημερινή στο Life Goddess. Βρίσκομαι στο μαγαζί στις 07.15 μαζί με τους μάγειρες του χώρου Γιώργο Τζωρτζάκη…

12 years ago

Τι τρώνε στα κεντρικά γραφεία της Google;

Ξέχνα τις μίζερες καφετέριες και τις απρόσωπες αίθουσες φαγητού που συναντάς στις μεγαλοεταιρίες. Στο αρχηγείο της Google στη Silicon Valley…

12 years ago

Τρώγοντας σασλίκ στους “Κουμπάρους” στο Μενίδι

  Στον τοίχο του διπλανού νεκροταφείου (Α’ κοιμητήριο Δήμου Αχαρνών) κάποιος έχει γράψει το σύνθημα “Original και στον παράδεισο”. Απέναντι…

12 years ago

Ο Anthony Bourdain αλλάζει την εστίαση της Νέας Υόρκης

Ο Anthony Bourdain είναι πολλά παραπάνω από κοσμογυρισμένος γευσιγνώστης και λαμπερή τηλεοπτική περσόνα. Είναι ένας χείμαρρος και ως τέτοιος, αποφάσισε…

12 years ago

Transform Today

Η Absolut έχει σπουδαία παράδοση στις δημιουργικές συνεργασίες με τον κόσμο της τέχνης και αυτή τη φορά το πάει ένα…

12 years ago

Τα σαλιγκάρια της Escargot de Crète

  Αν στο άκουσμα της εκτροφής σαλιγκαριών χαμογελάτε νομίζοντας πως κάποιος αστειεύεται, κάνετε λάθος. Ξεχάστε την εικόνα των γονέων ή…

12 years ago