Οι 10 ανερχόμενοι σταρ στο «Νησί»

Στο δημοφιλέστερο και πιο εμπορικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, αυτό της Premier League, δεν αγωνίζονται μόνο καταξιωμένοι και ακριβοπληρωμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές, τύπου Φαν Πέρσι και Φάμπρεγκας, αλλά και πιτσιρικάδες Βρετανοί , που κλέβουν την παράσταση με τα προσόντα και το ταλέντο τους.

Μερικοί από αυτούς ήδη έχουν κερδίσει μία θέση στην εθνική Αγγλίας, ενώ οι υπόλοιποι είναι ζήτημα χρόνου να λάβουν την πρόσκληση και να φορέσουν τη φανέλα με τα «τρία λιοντάρια».

No10. Τζέιμς Γουόρντ – Πράουζ

Ένας από τους πολλούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες, που έχουν ξεπηδήσει από τις ακαδημίες της Σαουθάμπτον. Ο 20χρονος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ και διακρίνεται για τη μαχητικότητα του αλλά και για το δυνατό του σουτ. Είναι διεθνής με την εθνική Αγγλίας κάτω των 21 ετών και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ρόναλντ Κούμαν στους «Άγιους». Τη φετινή σεζόν έχει σταθεί άτυχος αφού το Σεπτέμβρη υπέστη κάταγμα στο πόδι και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μετά τα Χριστούγεννα. Οι «ειδικοί» στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο πως ο νεαρός από το Πόρτσμουθ θα μεταπηδήσει σε ένα από τα κορυφαία βρετανικά κλαμπ την επόμενη σεζόν.

Στην επόμενη σελίδα, ο «βράχος» της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Κώστας Οικονόμου