ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τα Ζώδια του Δεκεμβρίου του 2023

Κριός

Αν αναρωτιέσαι αν θα ηρεμήσεις λίγο αυτό το διάστημα η απάντηση είναι καταφατική, ο Δεκέμβριος είναι ένα σχετικά ήρεμο κλείσιμο της χρονιάς που σε σχέση με τους μήνες του Φθινοπώρου, θεωρείται καλύτερος ενώ φέρνει και μια αίσθηση ανασυγκρότησης και ανανέωσης.

Η Αφροδίτη από τις 4 θα φύγει από τον οίκο των σχέσεων και θα περάσει σε έναν άλλον, που πάλι τις αφορά, αλλά περισσότερο συγκεκριμένα τις στενές σχέσεις οικειότητας και τις πιο κοντινές και συναισθηματικές. Η θέση της σε αυτό το σημείο μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά με ένα άτομο και να σε κάνει να μείνεις κοντά του. Όσο και αν νομίζεις κάποιες φορές ότι μπορείς να αποφύγεις τον έρωτα, κάποιες άλλες φορές φοβάσαι ότι αυτό είναι αναπόφευκτο. Δεν ξέρω αν όντως είναι, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό.

Η νέα Σελήνη στις 13 φέρνει μια εξέλιξη σε σχέση με ένα ταξίδι ή σπουδές, μέχρι το τέλος του μήνα, όχι απαραίτητα τη συγκεκριμένη μέρα. Αν και από την ίδια μέρα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα χρειάζεται προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Ίσως όμως επανέλθει μια συνεργασία ή, προς το τέλος του μήνα, επισκεφτείς ξανά ένα μέρος και γίνει μια ενδιαφέρουσα “επανάληψη” που μπορεί να έχει επιδιορθωτικό χαρακτήρα. Εξάλλου ο Ερμής από τις 23 θα κινείται ανάδρομα και κάθε είδος επανάληψης ευνοείται είτε για να ξαναζήσεις μια εμπειρία είτε για να έχεις την ευκαιρία να επιδιορθώσεις μια κατάσταση.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς