ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2024

Κριός

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας σου, η έμφαση θα δοθεί με κάθε τρόπο στο ζώδιό σου ξεκινώντας από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη λοιπόν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα μπεις σε μια φάση ανασκόπησης, σαν να προετοιμάζεσαι για κάτι. Τα πράγματα πρέπει και θα μπουν σε μια σειρά και μέσα σου και σε πρακτικό επίπεδο στη ζωή σου.

Στις 5 η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα ευνοεί τα πάντα, αλλά κυρίως τις σχέσεις σου, τα οικονομικά και τη συντροφικότητα. Το καλύτερο όμως έρχεται λίγες μέρες μετά, στις 8, με την έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που είναι ό, τι καλύτερο αυτή τη χρονιά.

Η έκλειψη αυτή σημαίνει σημαντικά και δυνατά νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωσή της, και μια νέα φάση ζωής συνολικά. Λίγο αργότερα θα φανούν όλα αυτά ακόμα περισσότερο, όταν δηλαδή από τις 25 ο Ερμής αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του.

Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα βρεθεί στον οίκο των οικονομικών σου και θα πάρεις μια ανάσα σε αυτόν τον τομέα, ενώ στις 30 ο κυβερνήτης σου Άρης θα έρθει και αυτός στο ζώδιό σου για να σου δώσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ενέργεια όμως που καλείσαι να μην καταχραστείς και να διοχετεύεις εκεί που χρειάζεται όσο χρειάζεται.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς